Emily in Paris: Η Lily Collins ανακοίνωσε τη δεύτερη σεζόν με τον πιο ευφάνταστο τρόπο
Νέα

Emily in Paris: Η Lily Collins ανακοίνωσε τη δεύτερη σεζόν με τον πιο ευφάνταστο τρόπο

Emily in Paris: Η Lily Collins ανακοίνωσε τη δεύτερη σεζόν με τον πιο ευφάνταστο τρόπο

Επιστρέφει η σειρά με νέα επεισόδια

Πριν από περίπου ένα μήνα η σειρά Emily In Paris έκανε πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Netflix, καθηλώνοντας μπροστά από τη μικρή οθόνη πλήθος κόσμου που ήθελαν να ζήσουν μια διαφορετική παριζιάνικη εμπειρία.

Η Lilly Collins ενσάρκωσε τέλεια την Αμερικανίδα που επιχειρεί να ζήσει το γαλλικό όνειρο, μετακομίζοντας στο Παρίσι και αναλαμβάνοντας το κομμάτι του Marketing σε μια διαφημιστική εταιρεία.

Η καθημερινότητα στην πόλη του φωτός, η προσπάθεια να ενταχθεί στους κοσμικούς κύκλους, ο έρωτας και η φιλία είναι μόνο μερικά από τα θέματα που πραγματεύεται η ανάλαφρη και διασκεδαστική σειρά του Netflix. Όσον αφορά τα look της πρωταγωνίστριας; Κάνουν κάθε κορίτσι που αγαπάει τη μόδα να θέλει να τα αποκτήσει.

Κάτι τέτοιο είχε συμβεί και με όσες παρακολουθούσαν το Sex And The City… Λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως δημιουργός της σειράς είναι ο Darren Star, ο άνθρωπος πίσω από την επιτυχημένη ιστορία της Carrie Bradshaw.

Και επειδή σε κανέναν δεν έφτασαν τα δέκα επεισόδια του Emily In Paris, το Netflix ανακοίνωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού στο Twitter ετοιμάζονται για τη δεύτερη σεζόν.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η πρωταγωνίστρια Lily Collins μοιράστηκε τα νέα με τον πιο ευφάνταστο τρόπο. Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια επιστολή που στέλνει η υπεύθυνη της εταιρείας Savoir, Sylvie Grateau, προς την Αμερικανίδα εργοδότριά της.

Το γράμμα αναφέρει: «Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η Emily θα πρέπει να παραμείνει στο Παρίσι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παρά την υπερβολική αυτοπεποίθηση της και την έλλειψη προηγούμενης εμπειρίας στο μάρκετινγκ προϊόντων πολυτελείας, κατάφερε να γοητεύσει κάποιους από τους δύσκολους πελάτες κατά τη διάρκεια του σύντομου χρόνου της στη Savoir».

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της κατάστασης που επικρατεί είναι άγνωστο πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Collins (@lilyjcollins) στις