J2US: Εκτός απροόπτου, επιστρέφει το Σάββατο 14 Νοέμβρη
Νέα

J2US: Εκτός απροόπτου, επιστρέφει το Σάββατο 14 Νοέμβρη

J2US: Εκτός απροόπτου, επιστρέφει το Σάββατο 14 Νοέμβρη

Τι θα γίνει με τις Roomies και τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Αλλαγές και στα τηλεοπτικά προγράμματα έχει φέρει η εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού, με πολλά γυρίσματα και παραγωγές να διακόπτονται –έστω και για λίγο-  λόγω κρουσμάτων. Ανάμεσα σε αυτά που έχουν υποστεί μέχρι στιγμής αλλαγές, είναι το μουσικό show J2US στο Open, οι Roomies στο Mega και η σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην Ερτ.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η Δήμητρα Καλφούτζου «Στη φωλιά των Κου Κου», ο Νίκος Κοκλώνης και το J2US θα επιστρέψουν, εκτός απροόπτου το Σάββατο 14 Νοέμβρη. Μετά τα κρούσματα που υπήρξαν στο μουσικό show και τα μέτρα καραντίνας που εφαρμόστηκαν άμεσα σε διαγωνιζόμενους και συντελεστές, όλη η ομάδα θα υποβληθεί εκ νέου σε τεστ κορονοϊού και εκτός απροόπτου, το J2US θα επιστρέψει στις οθόνες μας με πολλές εκπλήξεις.

Μάλιστα, και ο παρουσιαστής και παραγωγός του show Νίκος Κοκλώνης επιβεβαίωσε το comeback και μέσα από το Instagram Story του ενώ και συμμετέχοντες έπραξαν το ίδιο.

Έπειτα, μια ακόμη εκπομπή που άλλαξε τα δεδομένα της λόγω κορονοϊού ήταν οι Roomies στο Mega. Μετά την αποκάλυψη της Κατερίνας Ζαρίφη, ότι νόσησε από κορονοϊό, οι συμπαρουσιάστριές της Ντορέττα Παπαδημητρίου και Μαρία Σολωμού αναγκάστηκαν να κάνουν μόνες το γύρισμα για τα δυο επεισόδια του Σαββατοκύριακου. Φυσικά, η Κατερίνα Ζαρίφη συμμετείχε σε αυτά μέσω video κλήσης.

Η Κατερίνα Ζαρίφη έχει αναρρώσει, όμως, και το πήρε μες στο Σαββατοκύριακο το πρώτο αρνητικό της τεστ. Ωστόσο, οι «συγκάτοικοί» της περιμένουν και το δεύτερο αρνητικό τεστ της για να μπουν στο πλατό για γύρισμα.

Τέλος, και η σειρά της Ερτ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» διέκοψε τα γυρίσματά της, μετά το θετικό κρούσμα κορονοϊού της Πηνελόπης Πλάκα. Όλοι οι συντελεστές υποβλήθηκαν σε τεστ, ήταν αρνητικά κι έτσι επέστρεψαν στα γυρίσματα.

https://streamable.com/8qbhac