J2US: Η Έφη Σαρρή, οι «πικάντικες» δηλώσεις του Σαμαρά και οι ετοιμασίες για την πρεμιέρα
Νέα

J2US: Η Έφη Σαρρή, οι «πικάντικες» δηλώσεις του Σαμαρά και οι ετοιμασίες για την πρεμιέρα

J2US: Η Έφη Σαρρή, οι «πικάντικες» δηλώσεις του Σαμαρά και οι ετοιμασίες για την πρεμιέρα

Τέσσερις μέρες έμειναν για την επιστροφή του show στο Open

Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του Just the 2 of Us στο Open. Μετά και την ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη και την αποκάλυψη πως και τα επαναληπτικά τεστ κορονοϊού όλων των συντελεστών του show βγήκαν αρνητικά, έπειτα από το κρούσμα με την Πηγή Δεβετζή, όλοι είναι έτοιμοι για την επιστροφή του J2US.

Λίγο πριν την πρεμιέρα η κάμερα του «Ευτυχείτε» συνάντησε τους διαγωνιζόμενους που μίλησαν για όλα.

Η Έφη Σαρρή είναι αρχικά η διαγωνιζόμενη που έμεινε δίχως ταίρι λόγω της αναγκαστικής απουσίας της Πηγής Δεβετζή. Πώς θα έβλεπε όμως, η ίδια μια συνεργασία της με τον Τρύφωνα Σαμαρά; «Δεν ξέρω ακόμη πώς θα βγω στο J2US. Ίσως βγω με το σκυλάκι του Καπετανίδη», είπε αρχικά η Έφη Σαρρή και στο ενδεχόμενο να είναι ντουέτο με τον Τρύφωνα Σαμαρά ανέφερε: «Ξέρω ότι έχει εκπομπή. Για εμένα θα ήταν μια μεγάλη χαρά γιατί είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος».

Ο Τρύφωνας Σαμαράς, με τη σειρά του πάντως είπε: «Έχω ταυτιστεί με τη Χαρά και την αγαπώ πολύ. Αν μου το ζητήσει χάρη η Πηγή και η Κατερίνα θα το έκανα. Μπορεί και να το κάνω. Το σκέφτομαι». Ενώ, στην ερώτηση τι θα κάνει αν τον θέλουν στο J2US δήλωσε: «Αποκλείεται να “μαλλιοτραβηχτώ” με την Πηγή. Το πολύ πολύ να κάνουμε τρίο, εγώ, η Πηγή και η Σαρρή».

Έπειτα, η Ζένια Μπονάτσου μιλώντας στην κάμερα του «Ευτυχείτε» δήλωσε: «Φοβάμαι για το show γιατί δεν τραγουδάω».

«Προσπαθώ πολύ και έχω ξεκινήσει και μόνη μου με δασκάλα μαθήματα φωνητικής», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και αποκάλυψε πως την αγχώνει λίγο ο Σταμάτης Φασουλής.

Ενώ, ο Χρήστος Χολίδης που είχε συμμετάσχει και στο παρελθόν στο J2US ανέφερε: «Είχα περάσει πολύ ωραία. Έφταιγε και η Μαρία Μπεκατώρου τότε και είναι σαν να το ξαναζώ».