J2US: Όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια της πρεμιέρας
Νέα

J2US: Όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια της πρεμιέρας

J2US: Όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια της πρεμιέρας

Τι είπαν ο Νίκος Κοκλώνης, οι κριτές και οι συμμετέχοντες στο «Έλα Χαμογέλα»;

Με μεγάλη επιτυχία και πολλές εκπλήξεις πραγματοποιήθηκε η χθεσινή ανατρεπτική πρεμιέρα του Just the 2 of Us στο Open. Η έναρξη με τον Νίκο Κοκλώνη ήταν εντυπωσιακή, ενώ τα 14 ζευγάρια βρέθηκαν στο stage και ενθουσίασαν την κριτική επιτροπή που δήλωσε πως φέτος το έργο τους θα είναι ακόμη πιο δύσκολο.

Η κάμερα του «Έλα Χαμογέλα» και ο Γρηγόρης Μπάκας βρέθηκαν στα παρασκήνια του μουσικού show και μίλησαν με όλους, ενώ στο πλατό της εκπομπής η Σίσσυ Χρηστίδου με την ομάδα της και τον Τρύφωνα Σαμαρά σχολίασαν όλα όσα έγιναν χθες βράδυ.

«Σίγουρα κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν θα τα διορθώσουμε στο δεύτερο live», είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης και συμπλήρωσε: «Αν δούμε ότι η Πηγή Δεβετζή δεν είναι καλά θα πρέπει να αποχωρήσει η Έφη Σαρρή και όταν επιστρέψει η Πηγή θα της βάλουμε έναν δάσκαλο».

«Είδαμε τα καλύτερα ζευγάρια που είχαμε δει ποτέ. Το επίπεδο είναι πολύ καλύτερο φέτος και μου αρέσει πολύ», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Θα ζοριστούμε πολύ φέτος. Ειλικρινά δεν ήθελα να ξέρω πολλά γιατί ήθελα να έχω την αίσθηση που είχε και ο τηλεθεατής στο σπίτι», είπε η Δέσποινα Βανδή.

https://streamable.com/cq3xsy

Τις δηλώσεις τους πίσω από τις κάμερες έκαναν όμως και οι συμμετέχοντες. Με τον Τριαντάφυλλο, πρώτο και καλύτερο να λέει «Η Ευρυδίκη είναι πολύ καλή. Προσπαθεί πολύ και μην μου την στενοχωρείτε γιατί έχει τον κόσμο μαζί της»

https://streamable.com/ssyt47

Η Κατερίνα Ζαρίφη με τη σειρά της ανέφερε: «Να ξέρετε ότι αν μείνουμε θα γίνουν διάφορα στη σκηνή»

https://streamable.com/j468o4

Τέλος, σχολιάστηκε και η εμφάνιση της Ζωζώς Σαπουντζάκη στη σκηνή του J2US. «Ήταν βιαστικό το σημερινό. Επέμενε ο Νίκος και ήρθα. Τις επόμενες φορές θα κάνω πρόβες και θα με δείτε στη σκηνή».

https://streamable.com/jamoa7

H βασίλισσα της βραδιάς έδωσε μαθήματα κεφιού όπως θα δείτε και στο βίντεο που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του J2US από τα backstage του show:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Με τη θεά #Ζωζώ Σαπουντζάκη #backstage #j2us ❤️ 🙌🏼🙌🏼🙌🏼 #idol @opentvgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just the Two Of Us Official (@j2us_gr) στις