Κατερίνα Καινούργιου – Αλέξης Παππάς: Έβαλαν τέλος στην κόντρα τους αλλά δεν της έδωσε τριαντάφυλλο
Νέα

Κατερίνα Καινούργιου – Αλέξης Παππάς: Έβαλαν τέλος στην κόντρα τους αλλά δεν της έδωσε τριαντάφυλλο

Κατερίνα Καινούργιου – Αλέξης Παππάς: Έβαλαν τέλος στην κόντρα τους αλλά δεν της έδωσε τριαντάφυλλο

Ο γοητευτικός Bachelor παραχώρησε συνέντευξη στην παρουσιάστρια και ο πάγος έσπασε ανάμεσά τους

Ό,τι αρνιόταν να κάνει εδώ και έναν χρόνο έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, καθώς μετά την αρνητική κριτική που είχε πραγματοποιήσει προς το πρόσωπο του Αλέξη Παππά, αποφάσισε να σταθεί απέναντί του και να συζητήσουν για να λύσουν τις παρεξηγήσεις τους.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στη βίλα του Bachelor, εκεί όπου ο Αλέξης Παππάς τη δέχτηκε με ευγένεια και διάθεση να ξεχάσουν όλα όσα έχουν ειπωθεί στο παρελθόν και να προχωρήσουν παρακάτω.

«Τρέφω μεγάλη εκτίμηση για εσένα. Όλα όσα είπες τα κράτησα, με ενόχλησαν αλλά ποτέ δεν σχετίστηκα συναισθηματικά και δεν κράτησα τίποτα μέσα μου», της είπε ο γοητευτικός εργένης με εκείνη να απαντά:

«Είναι η δουλειά μας, εμένα με είχε ενοχλήσει αυτό που έβλεπα στο Survivor. Τώρα βλέπω έναν ευγενικό άνθρωπο, ένα διαφορετικό παιδί».

Όσον αφορά την πρόταση για τη συμμετοχή του στο Bachelor: «Το σκέφτηκα αρκετά. Είχε γίνει ήδη μια συζήτηση την προηγούμενη χρονιά με την παραγωή. Μου αρέσει να κάνω νέα πράγματα, θέλω να γεμίζω εμπειρίες».

Για το Survivor και τον χαρακτήρα που έβγαλε προς τα έξω: «Ήταν ένα ακραίο παιχνίδι και δεν έλεγχα κάποιες φορές τα όριά μου. Ολόκληρο επεισόδιο δεν είδα ποτέ. Αυτό που φτιάξανε στο μοντάζ με αυτό που γινόταν έχει μια σχέση. Ήταν πράγματα που ήταν έτσι, όμως το στόρι εξελισσόταν και πίσω από τις κάμερες που δεν το έβλεπε ο τηλεθεατής. Η εικόνα μου σε τέτοιο βαθμό δεν μου άρεσε».

Για το υπονοούμενο του Τριαντάφυλλου στον τελικό, ότι είχε συνάψει σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου στον Άγιο Δομίνικο: «Είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας με το δικό του χιούμορ. Κατάλαβα ότι κάνει πλάκα, ήθελε απλά να πει κάτι. Όταν γνωρίζεις ποια είναι η αλήθεια δεν έχεις λόγο να ανησυχείς. Το πέρασα σαν μια πλάκα που απλά δεν ήταν ευχάριστη για όλους».

Για τη σχέση του με τον Τζέιμς Καφετζή: «Δεν έχω κρατήσει καμία κακία. Προσπαθώ να μην εστιάζω στα αρνητικά του παρελθόντος. Είχα μιλήσει αρκετές φορές off κάμερα στο Survivor και είχαμε υπενθυμίσει ο ένας στον άλλον ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι και θα τελειώσει».

Αναφορικά με τη σχέση του με την Alessia: «Έγινε μια συζήτηση και οριστικοποιήθηκε η σχέση με ένα γραπτό μήνυμα. Αυτό αφορά στο παρελθόν μου. Υπάρχουν σελίδες και βιβλία που έχουν κλείσει και προτιμώ να μιλάω για το παρόν».

Για το ότι έχει έρθει πιο κοντά με την Άννα και τη Γιώτα: «Είναι δυο κοπέλες που έχουμε έρθει πολύ κοντά. Συναισθηματικά έρχομαι κοντά και με άλλες. Όταν κλείνουν οι κάμερες δεν έχω καμία επαφή με τις κοπέλες, ο καθένας πάει την πλευρά του. Υπάρχουν παραπάνω από δύο κοπέλες που ταιριάζω».

Για την Αθηνά New York: «Είναι έξω καρδιά. Είναι η έννοια της ζωντάνιας, της χαράς και της ευτυχίας της ζωής».

Ο Αλέξης Παππάς τόνισε ότι έχει πάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις και διαθέσεις για να διατηρήσει τη σχέση με την κοπέλα που θα επιλέξει στο παιχνίδι, ενώ η ιδανική γυναίκα για εκείνον πρέπει να είναι γοητευτική.

Το πιο αμήχανο ραντεβού μέχρι στιγμής ήταν εκείνο με την Φαίη, ενώ το πιο ωραίο με την Άννα.

Στο τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε αν υπάρχει τριαντάφυλλο για εκείνη, με τον Αλέξη να της απαντά με χιούμορ ότι τα έχει δώσει όλα!