Νατάσα Θεοδωρίδου: Έρχεται την Παρασκευή στο Mega
Νέα

Νατάσα Θεοδωρίδου: Έρχεται την Παρασκευή στο Mega

Νατάσα Θεοδωρίδου: Έρχεται την Παρασκευή στο Mega

Ένα μοναδικό μουσικό "ταξίδι" με εκλεκτούς καλεσμένους

Αυτή την Παρασκευή 22 Μαΐου το Mega μας προσκαλεί να μείνουμε στο σπίτι με τη Νατάσα Θεοδωρίδου!

Στις 23.00 η τραγουδίστρια έρχεται στη γνωστή σειρά εκπομπών του καναλιού για να μας μαγέψει με τις ερμηνείες της και τα τραγούδια της που έχουν αγαπηθεί:
«Μια κόκκινη γραμμή», «Έντεκα παρά», «Τις δύσκολες στιγμές», «Αν υπάρχει παράδεισος», «Φεγγάρι μου», «Σου βάζω δύσκολα», «Χαρτοπόλεμος», «Άστα όλα κι έλα», «Δίπλα σε σένα» και πολλές άλλες μεγάλες επιτυχίες.

Ποιοι θα είναι στο πλευρό της;

Όπως όλοι όσοι εμφανίστηκαν στη συγκεκριμένη εκπομπή, έτσι και η Νατάσα θα υποδεχτεί εκλεκτούς συναδέλφους της, με κορυφαία τη μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού, Πίτσα Παπαδοπούλου αλλά και τον Πέτρο Ιακωβίδη που έχει γράψει ήδη τραγούδια για τη Νατάσα, τα οποία έγιναν μεγάλες επιτυχίες, ενώ το νέο τους κομμάτι είναι ήδη έτοιμο.

Ένας ακόμα αγαπημένος της φίλος, ο Παντελής Καναράκης θα δώσει στη βραδιά μια διαφορετική νότα με το χιούμορ και την προσωπική επικοινωνία που έχει με την ερμηνεύτρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Δίνουμε ραντεβού με τη Νατάσα Θεοδωρίδου την Παρασκευή 22/5 @ 23:00. @natasatheodoridou #spitimetinatasa #Mega #MegaTV #MegaChannel  #megaopwspanta #megaopospanda  #MegaMou #MEGAliAgapi❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega Tv (@megatvcom) στις