Ώρα για Μελέτη: Χωρίς την Τίνα Μιχαηλίδου η εκπομπή
Νέα

Ώρα για Μελέτη: Χωρίς την Τίνα Μιχαηλίδου η εκπομπή

Ώρα για Μελέτη: Χωρίς την Τίνα Μιχαηλίδου η εκπομπή

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του Znews

Μπορεί να έχει περάσει μόλις ένας μήνας από την έναρξη της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη» στον Alpha, ωστόσο όλα δείχνουν πως οι τριγμοί στις σχέσεις της ομάδας είναι σοβαροί.

Πρόσφατα ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε πρώτος μέσα από το blog του στο Znews ότι η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη και ο επικεφαλής της εκπομπής της Νίκος Μάνεσης είναι πλέον δύο ξένοι στο ίδιο κανάλι.

Οι δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη στη ραδιοφωνικής της εκπομπή ότι δεν έχει ευθύνη του περιεχομένου και η «απάντηση» του Νίκου Μάνεση ότι πλέον δεν μετέχει των συσκέψεων και δεν καθορίζει τα θέματα ήρθαν να επιβεβαιώσουν το τεταμένο κλίμα.

Το σημερινό αποκλειστικό ρεπορτάζ του Znews ανέφερε πως η γενικότερη κατάσταση οδηγεί σε αποχωρήσεις μελών της εκπομπής. Συγκεκριμένα η συνεργασία της Τίνας Μιχαηλίδου με την εκπομπή «Ώρα για Μελέτη» φαίνεται πως έληξε.

Η γνωστή δημοσιογράφος που αποτέλεσε εσωτερική μεταγραφή του Alpha, καθώς τη προηγούμενη σεζόν τη βλέπαμε στο «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» ως υπεύθυνη των social media, δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη».

Η έναρξη της σημερινής εκπομπής επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Znews καθώς η καρέκλα της Τίνας Μιχαηλίδου απουσίαζε. Ωστόσο η παρουσιάστρια δεν προχώρησε σε κάποια αναφορά επί του θέματος.

Δείτε το βίντεο: