Ζήνα Κουτσελίνη: Η πρώτη αντίδρασή της στις δηλώσεις Κούγια – «Είπε ότι καταστρέφω κόσμο! Πολύ συκοφαντικό για το πρόσωπό μου»
Νέα

Ζήνα Κουτσελίνη: Η πρώτη αντίδρασή της στις δηλώσεις Κούγια – «Είπε ότι καταστρέφω κόσμο! Πολύ συκοφαντικό για το πρόσωπό μου»

Ζήνα Κουτσελίνη: Η πρώτη αντίδρασή της στις δηλώσεις Κούγια – «Είπε ότι καταστρέφω κόσμο! Πολύ συκοφαντικό για το πρόσωπό μου»

Το ξέσπασμα του ποινικολόγου δεν έμεινε ασχολίαστο από την εκπομπή της παρουσιάστριας

Εκτός εαυτού βγήκε ο Αλέξης Κούγιας κατά τις δηλώσεις του έξω από τις δικαστικές αίθουσες για τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Την ώρα που μιλούσε η δημοσιογράφος Κατερίνα Σουλιώτη, από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τον διέκοψε για να υποβάλει ερώτηση με αποτέλεσμα την έκρηξή του με χαρακτηρισμούς προς τη ρεπόρτερ.

«Μην ξαναδιακόψεις ποτέ, εσύ ειδικά από την εκπομπή που προέρχεσαι. Στα παλιά μου τα παπούτσια! Πες στην κυρία που σου δίνει ψωμί και καταστρέφει ανθρώπους, κι εσύ κι αυτή θα λογοδοτήσετε στη Δικαιοσύνη. Θα βρείτε τον μπελά σας πολύ άσχημα. Θα κλείσουν τα σπίτια σας από τις αγωγές. Δεν θα ξαναδιακόψεις!» είπε οργισμένος μέσα σε όλα.

Λεκτική επίθεση Κούγια στη δημοσιογράφο της Ζήνας Κουτσελίνη: «Πες στην κυρία που καταστρέφει ανθρώπους, ότι θα κλείσουν τα σπίτια σας από τις αγωγές!»

Όπως είναι φυσικό τα νεύρα και τα λόγια του ποινικολόγου δεν έμειναν ασχολίαστα στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

Απευθυνόμενη στο πάνελ της είπε όλο νόημα.

«Εντάξει, ο Πέτρος Κουσουλός, δεν ξέρω αν έχει σπίτι στο όνομά του, το χάνει προσεχώς».

Ο Γιώργος Σόμπολος, τον οποίο επίσης κατηγόρησε ο κ. Κούγιας για την «παράσυρση» της Ρούλας Πισπιρίγκου, αναφέρθηκε στο θέμα λέγοντας: «Ο συνάδερφός σας έχει πάει σε προσωπικό επίπεδο τις επιθέσεις. Δεν το έχει με μένα το πρόβλημα αλλά με τον κύριο Δασκαλάκη»

Σε σύνδεση με τα δικαστήρια η Ζήνα Κουτσελίνη ρώτησε τη ρεπόρτερ τι ακριβώς συνέβη και οδήγησε στην έκρηξη του δικηγόρου.
«Όλα ήταν εντάξει πήγα να κάνω μία ερώτηση και ξαφνικά άρχισε να φωνάζει ότι εσύ και η εκπομπή σου να μην μιλάτε καθόλου γιατί παραπλανήσαμε την κατηγορούμενη και ότι θα μας κλείσει τα σπίτια».

τόι θ

Η παρουσιάστρια έμεινε εμβρόντητη με τους χαρακτηρισμούς που έκανε για εκείνη ο κ. Κούγιας λέγοντας:

«Μόνος του παραδέχτηκε ότι τη συνέντευξη την έδωσαν γιατί επέμεναν οι δικηγόροι του Μάνου Δασκαλάκη και ο Μάνος Δασκαλάκης. Μας χρεώνει ότι εκβιάζαμε την κατηγορούμενη!».

«Είπε ότι καταστρέφω κόσμο! Πολύ συκοφαντικό αυτό για το πρόσωπό μου. Να βγάλει δελτίο Τύπου ο κύριος Κούγιας να ξεκαθαρίσει ποιος τα λέει αυτά γιατί θα μου είναι χρήσιμο να ξέρω ποιος τα λέει».