Παραμονή Πρωτοχρονιάς (31/12): Με τι τηλεοπτικά προγράμματα θα κάνουμε ρεβεγιόν;
Τηλεόραση

Παραμονή Πρωτοχρονιάς (31/12): Με τι τηλεοπτικά προγράμματα θα κάνουμε ρεβεγιόν;

Παραμονή Πρωτοχρονιάς (31/12): Με τι τηλεοπτικά προγράμματα θα κάνουμε ρεβεγιόν;

Τα κανάλια φορούν τα γιορτινά τους και υποδέχτονται το 2024!

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το νέο έτος και οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν ετοιμάσει πλούσιο πρόγραμμα για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

Μουσικές εκπομπές με αγαπημένους καλλιτέχνες, εορταστικά επεισόδια και γιορτινές ταινίες θα μας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά στην εκπνοή του 2023 καλωσορίζοντας το 2024!

ALPHA

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Alpha παρουσιάζει το εορταστικό επεισόδιο των «Πρωταγωνιστών» με τον Διονύση Σαββόπουλο.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης και οι κάμερες των «Πρωταγωνιστών» κατέγραψαν Διονυσιακές στιγμές χαράς – μαζί και τα πιο ωραία λαϊκά – εκεί που τραγουδούν ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Νίκος Βέρτης, ο Στέλιος Διονυσίου, η Πέγκυ Ζήνα, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Αντώνης Ρέμος.

Στους Πρωταγωνιστές εξομολογούνται Σαββοπουλικές ιστορίες και οι: Λάκης Γαβαλάς, Άρης Δημοκίδης, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Σμαράγδα Καρύδη, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Αλέξης Κυριτσόπουλος, Δημήτρης Λάλος, Πάνος Μουζουράκης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Χρήστος Χωμενίδης.
Και ο Διονύσης Σαββόπουλος με παιγνιώδη αλλά και ποιητική διάθεση σχολιάζει αφηγήσεις και τραγούδια αφηγούμενος παράλληλα άγνωστα περιστατικά από την περιπετειώδη ζωή του.

ΑΝΤ1

Παραμονή Πρωτοχρονιάς η Ζέτα Μακρυπούλια μάς δίνει τις ευχές της για το 2024 και ρουκζουκάρει, έχοντας στο πλατό εκλεκτούς καλεσμένους.

Tην Παραμονή Πρωτοχρονιάς (31/12) στις 21:00, η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχεται στο πλατό τα team των εκπομπών «I LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ» και «ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ».

Μια βραδιά με άπειρες ατάκες, ατελείωτο παιχνίδι και αστείρευτο χιούμορ με την Μπέττυ Μαγγίρα και την ομάδα της (Δημήτρης Μακαλιάς, Τάσος Μπιμπισίδης, Τζο Κουτσοκώστα και Αθηνά Αφαλίδου) από την μία πλευρά του στούντιο και τον Κώστα Τσουρό με την ομάδα του (Νόνη Δούνια, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Δέσποινα Τσόκου και Πάνος Κατσαρίδης), από την άλλη.

MEGA

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται στο «Σπίτι με το MEGA» τον Άγγελο και τον Στέλιο Διονυσίου, σε μια βραδιά με διαχρονικές επιτυχίες, χορό και καλεσμένους που ξέρουν να διασκεδάζουν.

Οι αδελφοί Διονυσίου, δύο αυθεντικές λαϊκές φωνές με βαρύ επώνυμο, ερμηνεύουν τραγούδια από την πλούσια δισκογραφία τους αλλά και κομμάτια- σταθμούς από τη δοξασμένη καριέρα του πατέρα τους, του αείμνηστου Στράτου Διονυσίου, στη μουσική. Η Γωγώ Τσαμπά μάς παρασύρει στα μονοπάτια της παράδοσης με τραγούδια που μας σηκώνουν να χορέψουμε.

Ο Δημήτρης Κοντολάζος, ένας τραγουδιστής με χαρακτηριστική χροιά, ερμηνεύει μαζί με τον Άγγελο Διονυσίου το «Άγνωστε φίλε». Ο ταλαντούχος Θοδωρής Φέρρης ανεβάζει ακόμα περισσότερο τη διάθεση με αγαπημένα σε όλους μας τραγούδια. Ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης, από την Κρήτη, μας ταξιδεύει με τη λύρα και τη μαγευτική φωνή του.

Η Χριστίνα Σάλτη δίνει την εκρηκτική νότα της βραδιάς. Special guest ο Αντύπας, ο οποίος ξεσηκώνει καλεσμένους και τηλεοπτικό κοινό με τις μεγάλες του επιτυχίες.

Στη σκηνή ανεβαίνει και ο γιος του, ο Πρόδρομος, που δίνει τον δικό του ρυθμό με την παρουσία του. Σε μία εμφάνιση- έκπληξη, ο Θέμης Αδαμαντίδης ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια του που μας έχουν συντροφεύσει σε κάθε προσωπική στιγμή, ενώ σε ένα απρόσμενο ντουέτο με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη τραγουδούν μαζί το «Άναψε μου ένα τσιγάρο».

OPEN

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και η Κατερίνα Ζαρίφη μας υποδέχεται στις 21:00 στο OPEN σε ένα λαμπερό ρεβεγιόν με πολλή μουσική, τραγούδι και μοναδικούς καλεσμένους.

Η παρέα της εκπομπής «Οδός Ζαρίφη 2», ανοίγει το σπίτι της σε αγαπημένους φίλους για την πιο γιορτινή μέρα του χρόνου. Η Κατερίνα με την πολυαγαπημένη της γιαγιά τη Νούλα, τον υδραυλικό της γειτονιάς Δημήτρη και τη φίλη της influencer Άννα έχουν ετοιμάσει ένα τρελό πάρτι και την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου στις 21.00 υποδέχονται την Ελένη Τσολάκη, τον Νάσο Γουμενίδη, τον Βαγγέλη Δρίσκα, τον Δημήτρη Μηλιόγλου, τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, τον Δημήτρη Σαράντο, τη Μαίρη Αυγερινοπούλου και τον Νίκο Γεωργιάδη σε μια αξέχαστη βραδιά!

Η πιο κεφάτη παρέα είναι στο OPEN και καλωσορίζει τη νέα χρονιά με πολύ τραγούδι από καταξιωμένους καλλιτέχνες που έχουν βάλει τη δική τους σφραγίδα στις νύχτες μας,  στο πιο τρελό πάρτι της χρονιάς!

STAR

Κινηματογραφικά θα καλωσορίσει το Star το 2024 με ξένες ταινίες εναρμονισμένες με το κλίμα των ημερών.

Έτσι στις 21.00 την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου θα προβάλει την τρίτη κατά σειρά ταινία Home Alone ενώ στις 23.00 θα μεταδοθεί η ρομαντική κομεντί New Year’s Eve.

ΣΚΑΪ

Ο ΣΚΑΪ κάνει ποδαρικό στο 2024 με μία εκπομπή γεμάτη τραγούδι, χαρά, αισιοδοξία.

Ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχεται στο εορταστικό επεισόδιο του «Πρωτοχρονιά με φίλους!» τον Δημήτρη Μπάση σε ένα μουσικό ταξίδι με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αλλά και σπουδαίες ερμηνείες τραγουδιών που αγαπήσαμε.

ΕΡΤ1

Στις 21:00 οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 την κωμωδία «Η Χορωδία του Χαρίτωνα» παραγωγής 2005.

Στις 22:55 η ΕΡΤ1 υποδέχεται το 2024 στην Πλατεία Συντάγματος σε μια εκρηκτική μουσική βραδιά του Δήμου Αθηναίων.

Πρωταγωνιστές ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Μαρίνα Σάττι και οικοδεσπότες η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Με δύο εορταστικές συναυλίες, αλλά και με ντουέτα, οι δύο μοναδικοί καλλιτέχνες θα καλωσορίσουν τη νέα χρονιά δυναμικά, με τη μουσική και τα τραγούδια τους.

Σε απευθείας σύνδεση από το Σύνταγμα, ο κορυφαίος τραγουδοποιός Νίκος Πορτοκάλογλου θα παρουσιάσει μία μουσική παράσταση στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια του αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών. Μαζί του στη σκηνή θα βρεθεί η Βίκυ Καρατζόγλου, ο Βύρων Τσουράπης και η μπάντα του «Ευγενείς αλήτες».

Το δικό της στίγμα θα δώσει στη βραδιά και η Μαρίνα Σάττι με τους pop, mainstream και ethnic ρυθμούς της. Παρουσιάζοντας ένα μουσικό σόου με τη σφραγίδα της μοναδικής αισθητικής της, θα μας ταξιδέψει με τη σπουδαία μπάντα της στο εθιστικό μουσικό της σύμπαν. Από τη «Μάντισσα» ως τη «Yenna» της κι από όλο το εύρος της παραδοσιακής μουσικής των Βαλκανίων ως την trap, η πάντα σύγχρονη Μαρίνα Σάττι θα μας ξεσηκώσει με ζουρνά, νταούλι και πολυφωνικές αλχημείες, γκάιντα, beats και αισθησιασμό μέχρι τις πρώτες ώρες του 2024.

Διαβάστε επίσης

NYE Party Fever: Τα πιο εκρηκτικά πάρτι για να υποδεχτείτε το 2024 στην Αθήνα