Αλέξης Κούγιας: Ανέλαβε την υπόθεση ξυλοδαρμού της Μικαέλας Φωτιάδη
Πρωινές εκπομπές

Αλέξης Κούγιας: Ανέλαβε την υπόθεση ξυλοδαρμού της Μικαέλας Φωτιάδη

Αλέξης Κούγιας: Ανέλαβε την υπόθεση ξυλοδαρμού της Μικαέλας Φωτιάδη

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για την εξέλιξη της υπόθεσης

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού για την εξέλιξη της υπόθεσης ξυλοδαρμού της Μικαέλας Φωτιάδη ως συνήγορος της.

«Η μήνυση βρίσκεται στο ίδιο στάδιο που βρίσκονται όλες οι μηνύσεις, εκεί που ακόμη δεν έχει διαλευκανθεί μια εγκληματική πράξη.  Η αρμόδια υπηρεσία που είναι η εισαγγελία Αθηνών θα παραλάβει αυτή τη μήνυση και θα δώσει εντολή για προανάκριση στην Ελλάς.

Έπειτα θα κληθεί η κυρία Φωτιάδου για να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες μετά την μήνυση που έχει υποβάλει. Το γεγονός είναι ότι πράγματι υπήρξε σωματική βλάβη υπάρχουν βεβαιώσεις στα νοσοκομεία και καλό θα είναι να βρεθούν αυτοί οι άνανδροι που είτε οι ίδιοι είτε εκτελώντας κατ’ εντολή κάποιου επίσης άνανδρου, χτύπησαν μια ανυπεράσπιστη γυναίκα μέσα στο κέντρο της Αθήνας», σχολίασε.

«Η σημαντικότερη μαρτυρία είναι αυτή της Μικαέλας Φωτιάδου, η οποία θα πει στην αστυνομία ποιους υποπτεύεται. Βεβαίως στην αρχή είχε υποπτευθεί συγκεκριμένο άτομο αλλά ακολούθως, όπως είπε και σε εμένα, δεν ισχύει αυτό που άφησε σαν υποψία. Είναι μια από τις υποθέσεις που η αστυνομία μπορεί εύκολα να οδηγήσει στην δικαιοσύνη τους δράστες», ανέφερε.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Μικαέλα Φωτιάδη: «Τι εννοεί ο κόσμος ότι έμπλεξα με τράφικινγκ; Δεν έκανα έρωτα επί πληρωμή»