Ελένη Καστάνη: «Ήμουν πολύ χαλαρή με την απιστία, αν δεν το ξέρω, δεν έχει επίπτωση…»
Πρωινές εκπομπές

Ελένη Καστάνη: «Ήμουν πολύ χαλαρή με την απιστία, αν δεν το ξέρω, δεν έχει επίπτωση…»

Ελένη Καστάνη: «Ήμουν πολύ χαλαρή με την απιστία, αν δεν το ξέρω, δεν έχει επίπτωση…»

Η Ελένη Καστάνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Mega Καλημέρα

Η Ελένη Καστάνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μίλησε για την ηθοποιία, την προσωπική της ζωή, την τηλεόραση και την τραγωδία των Τεμπών.

Αναφερόμενη στην ηθοποιία, είπε:

«Ποτέ δεν έχεις κερδίσει κάτι στο επάγγελμα αυτό, ακόμα κι αν νομίζεις ότι το έχεις κερδίσει έχεις κι άλλο δρόμο να διανύσεις. Ποτέ δεν βαριέσαι, γιατί δεν είναι επαναλαμβανόμενη δουλειά. Είναι πολύ δύσκολη, κάθε 3-4 μήνες πρέπει να ξαναβρείς δουλειά, νέοι συνεργάτες, νέα επαφή.

Κάθε φορά που είναι να παίξεις έναν ρόλο είναι σαν να γεννάς ένα παιδί κάθε φορά. Αν είσαι καλλιτέχνης πρέπει να έχεις την αμφιβολία μέσα σου, ότι δεν έχεις κάνει ακόμα τίποτα. Κάθε φορά νιώθω ότι ξεκινώ από το μηδέν, ότι έχω να ανέβω μία ανηφόρα για να πραγματώσω τον ρόλο που είναι να παίξω. Αν είναι και κάποιοι συνεργάτες που δεν τα πας καλά, τουλάχιστον είναι προσωρινοί, πρέπει να κάνεις υπομονή».

«Είμαστε καταθλιπτικά και μοναχικά άτομα. Είμαι μοναχικό άτομο, όμως πιστεύω ότι αν πηγαίνεις κάθε βράδυ και έχεις 500 θεατές και πρέπει να τους κάνεις να διασκεδάσουν όταν πας στο σπίτι σου πρέπει να κάνεις οικονομία γιατί θα τρελαθείς. Για αυτό και η ζωή είναι δύσκολη με τους συζύγους που δεν κάνουν την ίδια δουλειά με μας να μας αντέξουν».

Για την προσωπική της ζωή, ανέφερε:

«Ήμουν πολύ ερωτευμένη και αγαπημένη με τον άντρα μου. Μπορεί να ήμασταν χωρισμένοι αλλά ήμασταν αγαπημένοι μέχρι και που ”έφυγε”. Είχαμε ένα παιδί και όταν έχεις παιδί με τον άλλον είσαι πάντα οικογένεια. Εμένα δεν χωράει στο μυαλό μου πώς γίνεται να έχεις οικογένεια με έναν άνθρωπο, το καταλαβαίνω στην αρχή που ίσως ακόμα σε ενδιαφέρει κάτι να σου βγει κάτι αρνητικό, αλλά μετά άμα χαλαρώσεις δεν καταλαβαίνω γιατί να μην έχεις τέλειες σχέσεις.

Ήμουν πολύ χαλαρή με την απιστία, δεν έχει επίπτωση στην ψυχική μου ηρεμία αν δεν το ξέρω. Ισχύει ότι μετά τον θάνατο του συζύγου μου που με στιγμάτισε αποφάσισα να δοκιμάσω τηλεόραση».

Επίσης αναφέρθηκε για την επαγγελματική της ενασχόληση με την τηλεόραση, τι είπε:

«Μου πρότειναν να κάνω πρωινά. Πάντα αρνιόμουν, πίστευα ότι η βασική μου δουλειά είναι η ηθοποιία. Όταν έχασα τον άντρα μου με πήραν από το Star τυχαία και μου είπαν να κάνω έναν πιλότο. Έκανα τον πιλότο, ούτε ενδιαφέρθηκα ούτε ρώτησα αν θα με πάρουν και στο τέλος μου έκατσε. Πέρασα πολύ ωραία, ήταν μια ευτυχισμένη στιγμή στο Star. Μπορεί να ξαναέκανα τηλεόραση, ποτέ μην λες ποτέ. Έχω την πεποίθηση ότι δεν με σκέφτονται για δουλειές όμως γιατί είμαι πολύ κακή στις δημόσιες σχέσεις».

«Όποιος αξίζει και έχει κάτι να πει στη δουλειά μας, την τέχνη αυτή του ηθοποιού θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και θα το πει. Κανένας δεν του κλείνει τον δρόμο. Μπορεί να σου βάζουν εμπόδια, αλλά θα βρεις τον δρόμο και θα προχωρήσεις. Ποτέ δεν έχω πάρει τηλέφωνο για δουλειά, μόνο μία φορά πήρα και είπα θα το κάνω, ήμουν μικρή. Είχα πάρει την Σμαρούλα Γιούλη και είχαμε παίξει με το Θεσσαλικό Θέατρο μία επιθεώρηση. Έτσι έκανα καριέρα από αυτή την επιθεώρηση».

Ακόμη θέλησε να μιλήσει για την τραγωδία των Τεμπών, στέλνοντας το δικό της μήνυμα, τι είπε:

«Ένιωσα σαν να ήμουν κι εγώ μέσα στο τρένο αυτό, γιατί κι εγώ υπήρξα φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη. Το λέω και συγκινούμαι… Ένιωσα σαν να ήμουν κι εγώ. Το πρώτο μου ταξίδι με τρένο ήταν στη Θεσσαλονίκη. Εύχομαι να δικαιωθούν αυτές οι ψυχές».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Καστάνη: «Λύγισε» η ηθοποιός – «Θα ήθελα να μην υπήρχαν 3 μέρες στη ζωή μου…»