Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν μπορώ με την ανθρωποφαγία…»
Πρωινές εκπομπές

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν μπορώ με την ανθρωποφαγία…»

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν μπορώ με την ανθρωποφαγία…»

Τι απάντησε η παρουσιάστρια σε ερώτηση για το ζήτημα με τη Σοφία Μουτίδου;

Με ερωτήσεις για το θέμα που προέκυψε από το πουθενά με τη Σοφία Μουτίδου συνάντησε το Open Weekend την Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια δεν θέλησε να δώσει περισσότερη έκταση στο ζήτημα ενώ υπογράμμισε πως δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας της η «ανθρωποφαγία».

Την Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε η κάμερα του Open Weekend κι η Σοφία Μανουσακίδου. Η παρουσιάστρια του Alpha ρωτήθηκε σχετικά με την κόντρα που ξέσπασε με την Σοφία Μουτίδου, ύστερα από μία ανάρτηση της δεύτερης.

«Δεν θέλω να το σχολιάσω περισσότερο. Εγώ δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Δεν στενοχωρήθηκα καθόλου, δεν με αφορά. Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Απλά εμένα γενικώς οι υπαινιγμοί δεν μου αρέσουν. Αν θες να πεις κάτι στον άλλον, είτε θετικό είτε αρνητικό, πες το χύμα. Δεν υπάρχει λόγος. Τέλος, δεν ασχολούμαι» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Για ποιον λόγο να μιλήσουμε; Με τη γυναίκα δεν είχαμε ποτέ σχέσεις… Όταν είχε έρθει καλεσμένη στην εκπομπή μου, ήταν πάντα πολύ ευγενική. Και ειδικά τότε στο Open είχε έρθει και πολλές φορές. Δεν έχω κάτι να πω. Τι να κάτσω να πω; Ο καθένας, παιδιά, ας κάθεται να λέει ό,τι θέλει. Δεν μπορώ με την ανθρωποφαγία, δεν μπορώ να βρίσκουμε έναν άνθρωπο και να τον χτυπάμε συνέχεια. Κι αν το έχω κάνει εγώ σε κάποιον στο παρελθόν, λάθος δικό μου».