Κώστας Αποστολάκης: «Πιστεύω ότι είμαι ανάξιος πατέρας, αλλά ο Θεός…»
Πρωινές εκπομπές

Κώστας Αποστολάκης: «Πιστεύω ότι είμαι ανάξιος πατέρας, αλλά ο Θεός…»

Κώστας Αποστολάκης: «Πιστεύω ότι είμαι ανάξιος πατέρας, αλλά ο Θεός…»

«Ήμουν δειλός και εγωιστής στον γάμο μου», δηλωσε ο Κώστας Αποστολάκης

Ο Κώστας Αποστολάκης μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα για τη σχέση του με τους γονείς του, την κόρη του και τον ρόλο του πατέρα, τα πάθη του και τον ρόλο του έρωτα στη ζωή του.

Αναφερόμενος στη σχέση που είχε με τους γονείς του, είπε:

«Η μαμά μου δεν είχε πρόβλημα με την ηθοποιία, ο πατέρας μου ήταν παλαιών αρχών. Όταν του είπα ότι θα γίνω ηθοποιός, μου είπε ”ωραία να πας αλλά τι δουλειά θα κάνεις;”.  Δεν μου είπε, ” μπράβο” ποτέ για τη δουλειά μου στο θέατρο. Δεν το αποδέχτηκε μέχρι που έφυγε».

Για τον δικό του ρόλο ως πατέρας για την κόρη του, σχολίασε:

«Η σχέση μου με την κόρη μου είναι τόσο σημαντική που αρχίζω και καταλαβαίνω την έννοια της αγάπης και όχι τη λέξη. Έχω δηλώσει ανάξιος πατέρας, νιώθω ελλιπής, έχω κάνει λάθη, ως γονιός ήμουν αδιάφορος. Τώρα πιστεύω ότι είμαι ανάξιος πατέρας αλλά ο Κύριος μου και Θεός μου το παλεύει να με καταστήσει άξιο. Έχω ζητήσει συγγνώμη από την κόρη μου. Θέλω να παίζουμε συνέχεια μαζί, έτσι νιώθω ξανά την παιδική μου φύση».

«Ήμουν δειλός και εγωιστής στον γάμο μου, έχω ζητήσει και στην πρώην σύζυγό μου συγγνώμη. Κουράστηκε η ψυχή μου από την προηγούμενη ζωή μου. Σκέφτηκα την ασκητική ζωή, αλλά ένιωσα ότι δεν είμαι άξιος, δεν ένιωσα το ”κάλεσμα’ του θεού”».

Επίσης αναφέρθηκε στα πάθη του και το ρόλο του έρωτα στη ζωή του, τι είπε:

«Το ποτό ήταν ένα τεράστιο πάθος μου που το έχω αφήσει πίσω από το 2020 μια για πάντα. Δεν με απασχολεί η συντροφικότητα, κάποια στιγμή όμως θα μπορούσε. Δε θέλω να κάνω πλάνα για δεύτερο γάμο. Όλη μου η ζωή καταστράφηκε από τα πλάνα που έκανα. Ο έρωτας είναι σαν την κονσέρβα, είναι με ημερομηνία λήξης εκτός αν μεταλλαχτεί σε αγάπη αλλιώς είναι ίωση. Πιστεύω ότι έχω αγαπηθεί, αλλά δεν έχω αγαπήσει όσο θα έπρεπε», κατέληξε.

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή: