Σοφία Τερεσένκο: Η εξωφρενική συνέντευξη υπέρ του καταδικασμένου πιλότου – «Δεν είναι τέρας, αφήστε τον να φύγει και θα δείτε τι άνθρωπος είναι πραγματικά»
Πρωινές εκπομπές

Σοφία Τερεσένκο: Η εξωφρενική συνέντευξη υπέρ του καταδικασμένου πιλότου – «Δεν είναι τέρας, αφήστε τον να φύγει και θα δείτε τι άνθρωπος είναι πραγματικά»

Σοφία Τερεσένκο: Η εξωφρενική συνέντευξη υπέρ του καταδικασμένου πιλότου – «Δεν είναι τέρας, αφήστε τον να φύγει και θα δείτε τι άνθρωπος είναι πραγματικά»

Επικοί οι μορφασμοί Λιάγκα ακούγοντας τα λόγια της - «Είναι βαθιά ερωτευμένη με τον Μπάμπη»

Με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά ασχολήθηκε το Πρωινό. Ειδικότερα παρουσιάστηκε μία περίεργη συνέντευξη που έδωσε η δημοσιογράφος (πολιτική επιστήμονας, διεθνής ερευνητική δημοσιογράφος και γόνος μεγάλης ουκρανικής οικογένειας που συνδέεται ακόμα και με τη βρετανική βασιλική οικογένεια, όπως συστήνεται στο ίντερνετ), Σοφία Τερεσένκο.

Μάλιστα η εν λόγω κυρία ετοιμάζεται να καταθέσει υπέρ του καταδικασμένου συζυγοκτόνου όπως ανέφερε ο δικηγόρος του πιλότου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

«Μπερδεμένη ιστορία» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας αποκαλύπτοντας ότι ο δικηγόρος του κατηγορουμένου έχει κοινές φωτογραφίες με την εν λόγω -ξένη- δημοσιογράφο ενώ δηλώνει ότι δεν την ήξερε.

Τι είπε ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου;

Αναφερόμενος στους μάρτυρες κατηγορίας και υπεράσπισης για τη δίκη που που θα ξεκινήσει στο Εφετείο, ανέφερε ότι ο πατέρας της Καρολάιν που έχει κληθεί «πρέπει να καταθέσει γιατί έχει πει πολλά πράγματα στο παρελθόν και πρέπει να κριθεί».

Τι ανέφερε όμως για τη δημοσιογράφο; «Πέρα από τη γνώμη που έχει, υπάρχει και ένα παρελθόν με τον εντολέα μου και θέλει να μιλήσει για τον χαρακτήρα του. Γνωρίζονταν από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον και  την αεροπορική εταιρεία που εργάζονταν. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Ήταν από τα πρόσωπα που είχαν έρθει όταν είχε ξεκινήσει η δίκη. Μου είχε πάρει μια συνέντευξη, αλλά αυτά που θα πει είναι επί της ουσίας».

«Αφήστε τον να φύγει»

Η εκπομπή παρουσίασε μέρος από τη συνέντευξη που έδωσε σε αμερικανικό Μέσο η Τερεσένκο.

«Νομίζω ότι ο Μπάμπης και η οικογένειά του είναι θύματα, ότι μάλλον χρειάζονται την προστασία μας και να λαμβάνουν περισσότερο σεβασμό από τα ΜΜΕ και όχι αμέλεια.

Τη δεύτερη φορά που είδα τον Μπάμπη ήταν όταν τον συνόδευε αυτή η τεράστια στρατιωτική δύναμη αμέσως μετά την κηδεία της γυναίκας του.

Φορούσε το μαύρο κοστούμι, τα παπούτσια του ήταν χωρίς κορδόνια (αυτό με συγκλόνισε αλλά μετά έμαθα τον λόγο) και είχε ένα λευκό αλεξίσφαιρο γιλέκο (που με συγκλόνισε ακόμα περισσότερο), μια μαύρη μάσκα κάλυπτε το μισό του πρόσωπο, όπου η θλίψη και η μόνη κραυγή για βοήθεια φαινόταν μέσα από τα μάτια του, και εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα τι πρέπει να νιώθει.

Μπορούσα μόνο να φανταστώ πόσο χαμένος και φοβισμένος πρέπει να ήταν. Η αστυνομική συνοδεία που είχε έμοιαζε περισσότερο με τις αρχαίες εικόνες της πομπής στον Γολγοθά με Ρωμαίους στρατιώτες παρά με αστυνομικούς του 21ου αιώνα.

Ο Μπάμπης δεν πρέπει να στερηθεί τα δικαιώματα που έχει ως γονέας και μην καταδικαστεί σε ισόβια. Είναι απάνθρωπο να αφαιρείς τα πάντα από έναν άνθρωπο που έχει ήδη χάσει ό,τι είχε.

Έχασε τη γυναίκα του, τη δουλειά του, το σπίτι του, την οικογένειά του, την ελευθερία του. Δεν είναι ήδη υπερβολικές τιμωρίες για έναν άνθρωπο που φωνάζει για βοήθεια αλλά κανείς δεν τον ακούει;

Οι χειρισμοί των Μέσων είναι αποκρουστικοί σε αυτή την υπόθεση. Μπορώ να σας πω 100% ότι ο Αναγνωστόπουλος δεν είναι ένα τέρας.  Αφήστε τον να φύγει και θα δείτε τι άνθρωπος είναι πραγματικά.

Επική απάντηση Λιάγκα: «Είναι βαθιά ερωτευμένη»

«Αυτό είναι τρολάρισμα, αποκλείεται να υπάρχει! Προφανώς, εικάζω, πρέπει να είναι βαθιά ερωτευμένη με τον Αναγνωστόπουλος, να κάνω το άσπρο μαύρο. Ελπίζω κυρία Τερεσένκο μου η ευχή σας να μην εισακουστεί και να μην αφήσουν έξω τόσο γρήγορα τον Μπάμπη και δεν πειράζει, δεν θα πάθει τίποτα η κοινωνία αν δεν μάθει πόσο καλός άνθρωπος είναι!» είπε ο Γιώργος Λιάγκας που δεν μπορούσε να κρύψει την έκπληξή του με αυτά που άκουσε.