Fame Story: Η Κατερίνα Στικούδη μπαίνει στη μουσική Ακαδημία και μιλά για όλα
Reality TV

Fame Story: Η Κατερίνα Στικούδη μπαίνει στη μουσική Ακαδημία και μιλά για όλα

Fame Story: Η Κατερίνα Στικούδη μπαίνει στη μουσική Ακαδημία και μιλά για όλα

Η έκπληξη που ετοίμασε στους σπουδαστές της μουσικής Ακαδημίας

Ο μεγάλος τελικός του Fame Story πλησιάζει και οι σπουδαστές έχουν μπει στην τελική ευθεία προκειμένου να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ήδη στο live της Παρασκευής (8/12), οι σπουδαστές θα ερμηνεύσουν ένα τραγούδι της επιλογής τους αλλά θα κάνουν και ντουέτα.

Ο Δημήτρης Κλειδάς, η Άννα Πολτζόγλου, ο Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου και ο Τίτος Λαχανάς, είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από την Ακαδημία του Fame Story, για αυτή την εβδομάδα.

Στο σημερινό επεισόδιο (Τρίτη 5 Δεκεμβρίου), ο Νικόλας Ραπτάκης και η Στεφανία Ρίζου μπαίνουν στην Ακαδημία του Fame Story για να κάνουν πρόβα με τους σπουδαστές τα τραγούδια τους.

Στο μάθημα του Νικόλα, ο Δημήτρης Κλειδάς συγκινείται και δυσκολεύεται να πει το κομμάτι του. Στο μάθημα της Στεφανίας, ο Γιάννης Στεφανίδης τραγουδάει με συναίσθημα και η Στεφανία του λέει ότι είναι η πρώτη φορά που το κάνει.

Στο μάθημα της Μαρίας Σολωμού, οι σπουδαστές κάνουν πρόβα τα ντουέτα και τα κομμάτια τους και τους κάνει παρατηρήσεις σχετικά με την έκφραση τους.

Η Αριστέα Αλεξανδράκη είναι η νικήτρια της ψηφοφορίας για την καλύτερη εμφάνιση στο προηγούμενο Live. Το έπαθλο, που κερδίζει, είναι να τραγουδήσει μαζί με τον Αντώνη Ρέμο στο Nox και γεμάτη ενθουσιασμό πηγαίνει για να κάνει πρόβα το κομμάτι, που θα ερμηνεύσουν. Αργότερα πηγαίνουν και οι υπόλοιποι σπουδαστές για να στηρίξουν την Αριστέα, αλλά και για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα του Αντώνη Ρέμου και της Ελένης Φουρέιρα, μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη και τους Καθηγητές της Ακαδημίας.

Το επόμενο πρωί, ο Fipster μπαίνει στην Ακαδημία για το μάθημα των social media μαζί με μια ξεχωριστή καλεσμένη – έκπληξη, την Κατερίνα Στικούδη! Η Κατερίνα Στικούδη συζητάει με τους σπουδαστές για τα σχόλια του κοινού στα social και λίγο αργότερα ακούγεται ο ήχος ενός πιάνου. Οι σπουδαστές βγαίνουν από την αίθουσα και γνωρίζουν τον ταλαντούχο πιανίστα Στέλιο Κελεσίδη, ο οποίος παίζει πιάνο στην είσοδο της Ακαδημίας. Η όμορφη και γλυκιά συνάντηση κλείνει με την Κατερίνα Στικούδη να τραγουδάει ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι και τον Στέλιο Κελεσίδη να τη συνοδεύει στο πιάνο.

Διαβάστε επίσης

Fame Story: Η ανάθεση των τραγουδιών, τα ντουέτα και οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση