MasterChef: Ο Παντελής εναντίον όλων, ο Γιάννης Αποστολάκης και η ασυλία
Reality TV

MasterChef: Ο Παντελής εναντίον όλων, ο Γιάννης Αποστολάκης και η ασυλία

MasterChef: Ο Παντελής εναντίον όλων, ο Γιάννης Αποστολάκης και η ασυλία

Οι παίκτες του MasterChef, απόψε, κρίθηκαν για την πρώτη ομαδική δοκιμασία στην οποία έλαβαν μέρος στο χθεσινό επεισόδιο. Δεν έλειψαν οι ίντριγκες, τα «καρφιά» και οι κόντρες. Η νικήτρια ομάδα γευμάτισε με τον σεφ Γιάννη Αποστολάκη.

Τα λάθη των ομάδων και ο εκνευρισμός του Κουτσόπουλου

Η μπλε ομάδα, όπως τόνισαν οι Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είχε έλλειψη οργάνωσης ενώ οι παίκτες στην κόκκινη δεν έκαναν σωστή διαχείριση χρόνου και υλικών. Ο Τάσος και ο Ντέιβιντ δήλωσαν πως δεν δοκίμασαν τα περισσότερα πιάτα που ετοίμασαν.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε πως βαθμολόγησε με 2 τη σούπα της μπλε ομάδας και πρόσθεσε πως, με άριστα το 10, κανένα πιάτο δεν ξεπέρασε το 6. Ο σεφ, μάλιστα, τόνισε: «Δεν μείναμε ευχαριστημένοι».

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=0nQ1BJvJeFY]

«Είμαι το μαύρο πρόβατο»

Η κίνηση του Παντελή να πετάξει τα μανιτάρια κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, προκάλεσε την αντίδραση της Σπυριδούλας που αναρωτήθηκε αν υπάρχει κάποιος που κινεί τα νήματα. Ο Πάνος υποστήριξε: «Είπε ψέματα για να καλύψει τον κ… του». Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Σταμάτης που δήλωσε: «Με πείραξε η στάση του Παντελή». Από την πλευρά του, ο Παντελής είπε: «Είμαι το μαύρο πρόβατο, πρέπει να αρχίσω να γίνομαι τσαμπουκάς».

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=LfmFaSapFDw]

Η νικήτρια ομάδα και η ασυλία

Η μπλε ομάδα αναδείχθηκε νικήτρια και ο Παντελής άφησε αιχμές για τη στάση των συμπαικτών του. Ο Πάνος είπε: «Ο Παντελής κρέμασε την ομάδα, επί της ουσίας δεν είμαστε ομάδα».

Έτσι, οι παίκτες με την κόκκινη ποδιά μπήκαν στη διαδικασία ψηφοφορίας, με τον Ντέιβιντ να λέει πως ως αρχηγός θα επωμιστεί την ευθύνη για την ήττα. Ως εκ τούτου έδωσε την ασυλία στη Γιάννα.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=lk–FsKJE2U]

Στη δοκιμασία για την ασυλία, οι συμμετέχοντες επιχείρησαν να φτιάξουν μπεσαμέλ και η Άλκηστις, ο Χρήστος κι ο Μανώλης προκρίθηκαν στην επόμενη φάση. Στο επόμενο στάδιο έφτιαξαν ογκρατέν θαλασσινών και το καλύτερο πιάτο ήταν του Χρήστου.

https://www.instagram.com/p/Bt4FcBQAPp6/?utm_source=ig_web_copy_link

«Έτρεξαν οι λυσσάρες και τον κατασπάραξαν»

Οι γυναίκες της νικήτριας ομάδας εντυπωσιάστηκαν από τον Γιάννη Αποστολάκη. Η Μαρία, μάλιστα, σχολίασε: «Έτρεξαν πάνω του οι λυσσάρες και τον κατασπάραξαν». Η Σπυριδούλα είπε στον σεφ ότι θα κάνει «τον ωραίο της παρέας» όταν εκείνος αναφέρθηκε στον ρόλο που έχει στο παιχνίδι.

https://www.instagram.com/p/Bt3_1tFnaAw/?utm_source=ig_web_copy_link