My Style Rocks – Spoiler: Ποια παίκτρια δεν θα φτάσει στον τελικό;
Reality TV

My Style Rocks – Spoiler: Ποια παίκτρια δεν θα φτάσει στον τελικό;

My Style Rocks – Spoiler: Ποια παίκτρια δεν θα φτάσει στον τελικό;

Τι λένε οι πληροφορίες μας;

Άλλο ένα gala του My Style Rocks  έρχεται την Κυριακή και μία παίκτρια ή παίκτης -εφόσον πλέον μπήκαν και άνδρες στο παιχνίδι- θα αποχωρήσει.

Στο gala της Κυριακής, το θέμα είναι πολύ ιδιαίτερο και εξαιρετικά δύσκολο αν σκεφτεί κανείς ότι οι παίκτες καλούνται να αποδώσουν την extravagant κουλτούρα.

Τα πρωτοποριακά μοτίβα και τα έντονα χρώματα αποτελούν την ισχυρή έκφρασή της και η Κατερίνα Στικούδη υποδέχεται δέκα εκκεντρικούς συμμετέχοντες, έτοιμους να κατακτήσουν συμπαίκτες και κριτική επιτροπή και να εντυπωσιάσουν τους τηλεθεατές.

Έχουν απομείνει 10 παίκτες και ένα από τα φαβορί για τον τελικό είναι η Αρετή Λις, Ήδη έχει δημιουργήσει ντόρο γύρω από το όνομά της και σχόλια ότι ευνοείται για να βρεθεί στον τελικό.

Ο ανταγωνισμός όμως μετά την είσοδο και των αντρών είναι σκληρότερος και μένει να αποδειχτεί αν η Αρετή είναι όντως το φαβορί.

Ποια παίκτρια όμως δεν θα καταφέρει να φτάσει στον τελικό; Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Κωνσταντίνα-Πάτρα Τσεκάι είναι αυτή που θα αποχωρήσει.

Κατάγεται από τη Χίο, αλλά τους τελευταίους μήνες ζει στην Αθήνα. Είναι φοιτήτρια στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαζί με την κολλητή της έχει ιδρύσει μία εταιρεία με γυαλιά ηλίου, καθώς, όπως αναφέρει, θέλει να είναι οικονομικά ανεξάρτητη. Είναι αρκετά ανταγωνιστική και είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση της τεθεί όμως καθώς οι παίκτες μειώνονται όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες.