«Ρόμπες»: Φώτης και Τζένη ρίχνουν «αυλαία» δραματικά και… ιντριγκαδόρικα
Τηλεόραση

«Ρόμπες»: Φώτης και Τζένη ρίχνουν «αυλαία» δραματικά και… ιντριγκαδόρικα

«Ρόμπες»: Φώτης και Τζένη ρίχνουν «αυλαία» δραματικά και… ιντριγκαδόρικα

Κάπως έτσι θα τους δούμε να κλείνουν τη σεζόν

Το δικό τους… δραματικό φινάλε ετοιμάζουν για το καλοκαίρι ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά και μας έδωσαν μία γεύση μέσα από το απολαυστικό σκετσάκι τους στις «Ρόμπες».

«Ρόμπες»: Ο Φώτης και η Τζένη τρολάρουν τον Πάνο Μουζουράκη και το ποίημα για τον γάμο του

Οι παρουσιαστές σκαρφίστηκαν μελοδραματικούς τρόπους για να κλείσουν την εκπομπή τους και χάρισαν άφθονο γέλιο.

«Τελειώνει η σεζόν, Τζένη μου. Μια χαρά πήγε αλλά στεναχωριέμαι λίγο, θέλω να βάλω τα κλάματα. Έμαθα αυτό με την κυβερνοεπίθεση στην Τράπεζα Θεμάτων και φοβάμαι μήπως μας κλέψουν και δικά μας θέματα».

«Πρέπει να σκεφτούμε έναν τρόπο, ώστε κι εμείς τελειώνοντας αυτή τη σεζόν να μπορέσουμε να κρατήσουμε το κοινό σε εγρήγορση. Πρώτον, να μη χάσουμε τα θέματά μας από κυβερνοεπιθέσεις και δεύτερον να βρούμε ένα φινάλε δραματικό» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Άφησέ το επάνω μου. Νούμερο ένα: θα έχουμε χρηματοκιβώτιο ή γραμματοκιβώτιο, όπου θα βάζουμε μέσα τα θέματα, τα οποία και θα ασφαλίσουμε. Και νούμερο δύο: δεν θα αποχαιρετήσουμε και θα γελάμε, «χαχαχα, τα λέμε τον Σεπτέμβριο». Θα αποχαιρετήσουμε και θα κλαίμε, θα κάνουμε δραματικό φινάλε» ήταν η ιδέα της Τζένης Μελιτά.

Λίγο περισσότερο σασπένς θα δώσει σίγουρα μία εξαφάνιση και ο Φώτης Σεργουλόπουλος σκέφτηκε την κατάλληλη ανατροπή για την τελευταία τους εκπομπή.

«Ξέρεις κάτι; Εκεί που πάμε να μας φτιάξει μία τάρτα η Γωγώ, να είναι εξαφανισμένη η Γωγώ. Πού είναι η Γωγώ; Πού είναι η Γωγώ;” Να ψάχνουμε κι εκεί… τέλος. Θα δούμε τη Γωγώ του χρόνου; Να γίνουν κι άλλα πράγματα. “Σκοτώθηκαν στο ξύλο ο αρχισυντάκτης με τον σκηνοθέτη”. Πρέπει να υπάρχει ένα σασπένς, εγώ θα σας τα πω;».