Maestro – B΄κύκλος: Έχουμε τα πρώτα επεισόδια! Δύο νέα πρόσωπα και ένα ζευγάρι που χωρίζει
Σειρές

Maestro – B΄κύκλος: Έχουμε τα πρώτα επεισόδια! Δύο νέα πρόσωπα και ένα ζευγάρι που χωρίζει

Maestro – B΄κύκλος: Έχουμε τα πρώτα επεισόδια! Δύο νέα πρόσωπα και ένα ζευγάρι που χωρίζει

Τι θα δούμε στα δύο πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου του Maestro στο Mega;

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα για τη δεύτερη σεζόν της σειράς του Mega, Maestro, πλησιάζει και εκατομμύρια τηλεθεατών στην Ελλάδα και το εξωτερικό ανυπομονούν για τη συνταρακτική συνέχεια.

Το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν θα προβληθεί την Πέμπτη 16 Μαΐου, στις 22:40 και το Ζnews εξασφάλισε τις εξελίξεις που θα καθηλώσουν!

Ο φόνος του Χαράλαμπου αλλάζει τις ισορροπίες στις σχέσεις των ηρώων για πάντα.

Ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε για το πρώτο επεισόδιο του Maestro:

«Ποιος τον σκότωσε ξέρουμε, το θέμα είναι αν θα τον πιάσουν. Έρχεται ο αστυνομικός διευθυντής που ανοίγει ξανά την υπόθεση. Και βλέπουμε όλες τις επιπτώσεις αυτού του πράγματος σε κάθε ήρωα, πόσο του έχει κοστίσει και πόσο έχει επηρεάσει τη ζωή του».

Επεισόδιο 1ο, Β’ Κύκλος – «Mother»

Οι ιστορίες του πρώτου επεισοδίου του Maestro περιστρέφονται γύρω από τον ρόλο της «μητέρας» (εξού και ο τίτλος Mother) και τις ευθύνες που μπορεί να επωμιστεί έπειτα από ένα τόσο τραγικό περιστατικό.

Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και φυσικά όσους έχουν αναμιχθεί. Η Σοφία μαθαίνει ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να βρει μια λύση και να συμπαρασταθεί στο παιδί της.

Η Αλεξάνδρα από τη δική της πλευρά επιχειρεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει.

Η Κλέλια προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε. Παράλληλα, αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο.

Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου σύντομα θα διαλυθεί κάτω από την πίεση του ακραίου γεγονότος που βίωσαν.

Ο Μιχάλης, ο μόνος μάρτυρας του φόνου, αρνείται στη Σοφία οποιαδήποτε στήριξη στον Φάνη.

Στην Κέρκυρα, ο αστυνομικός διευθυντής Δημοσθένης Κουβάς συνταξιοδοτείται και αναζητά μια τελευταία υπόθεση. Το νέο αυτό πρόσωπο θα ενσαρκώσει ο ηθοποιός Κώστας Μπερικόπουλος.

Maestro: Επεισόδιο 2ο, Β’ Κύκλος – «Ζούγκλα»

Ο φακός του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ακολουθεί τους ήρωες της σειράς στην Αθήνα πλέον, στο δεύτερο επεισόδιο της νέας σεζόν, την Πέμπτη 23 Μαΐου, στις 22:40.

Η μεγάλη πόλη, ως μια άλλη «ζούγκλα», σε αντίθεση με το νησί, είναι το νέο σπίτι για την Κλέλια και τον Αντώνη που προσπαθούν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, γνωρίζοντας νέους ανθρώπους και βιώνοντας τα νέα δεδομένα της ζωής τους, μακριά από το νησί.

Το όνειρο της Κλέλιας στο Maestro να δώσει εξετάσεις και να μπει στο Ωδείο θα τη φέρει πιο κοντά στον Ορέστη, αποφεύγοντας όμως κάθε επαφή μαζί του και βρίσκοντας ασφάλεια στη σχέση της με τον Θάνο.

Ένα νέο πρόσωπο θα μπει στη ζωή της. Γνωρίζει τη Ζωή με την οποία μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη μουσική. Αυτή η φιλία θα αλλάξει την κοσμοθεωρία της και θα της δώσει την ευκαιρία να ζήσει για πρώτη φορά ελεύθερα μακριά από τους γονείς της

Η καθημερινότητα στην Αθήνα δεν είναι εύκολη για κανένα από τα δύο παιδιά που προσπαθούν να προχωρήσουν, αλλά συνέχεια έρχονται αντιμέτωποι με τα γεγονότα του παρελθόντος.

Διαβάστε ακόμα για το Maestro:

Maestro: 5+1 ηθοποιοί που «εισβάλλουν» στον β’ κύκλο της σειράς και οι ρόλοι τους