Θάλεια Ματίκα: «Πριν από την πρόταση γάμου τσακωθήκαμε δύο φορές»
Τηλεόραση

Θάλεια Ματίκα: «Πριν από την πρόταση γάμου τσακωθήκαμε δύο φορές»

Θάλεια Ματίκα: «Πριν από την πρόταση γάμου τσακωθήκαμε δύο φορές»

Το ξεκαρδιστικό παρασκήνιο που αποκάλυψε, ύστερα από ερώτηση του συζύγου της, Τάσου Ιορδανίδη

Στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η Θάλεια Ματίκα, η οποία μίλησε για τον γάμο της με τον Τάσο Ιορδανίδη, αποκάλυψε πώς του προέκυψε η πρόταση για την εκπομπή «Μπαμπάδες», ενώ εκείνος της έκανε τέσσερις ερωτήσεις που έβγαλαν… είδηση!

«Είχαμε πάει σε μία εκπομπή μαζί και του έκαναν την πρόταση. Τον πήραν μετά από λίγο καιρό και του είπαν να πάει για δοκιμαστικό. Ήταν αμέσως μετά τις διακοπές και πήγε με αυτό το ύφος, πιστεύοντας πως δεν θα τον πάρουν, και τον πήραν», δήλωσε αρχικά για τους «Μπαπά-δες» και τον σύζυγό της.

Η ηθοποιός μίλησε και για τον φόβο της για το bullying που τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε έξαρση. Και θυμήθηκε εάν υπήρχε και όταν ήταν εκείνη μικρή.

«Όταν ήμουν στο δημοτικό είχαμε τα παραβατικά αγόρια αλλά δεν υπήρχε ωμή βία. Γυμνάσιο και Λύκειο ήμουν στη Γερμανική Σχολή οπότε δεν είχαμε τόσα. Νομίζω μετά τον κορονοϊό έγιναν τα πράγματα χειρότερα. Υπάρχουν νεύρα στο δρόμο. Έχω άγχος για τα παιδιά. Τώρα αγχώνομαι για τα μαθήματα τους αλλά κυρίως να είναι καλοί άνθρωποι. Με συζήτηση το μαθαίνεις στο παιδί. Εγώ στην κόρη μου έχω αρχίσει από τώρα. Για παράδειγμα, εάν πει ‘’αυτό το κοριτσάκι είναι χοντρό’’, θα πρέπει να της εξηγήσω πως δεν πρέπει να μιλάει έτσι και γιατί».

Οι ερωτήσεις του Τάσου Ιορδανίδη

Ο Τάσος Ιορδανίδης έκανε μία σειρά ερωτήσεων στη σύζυγό του Θάλεια Ματίκα και εκείνη απάντησε.

Απαντώντας σε ερώτηση για την πρόταση γάμου που της έκανε, είπε:

«Ο Τάσος διοργάνωσε ένα πάρτι έκπληξη. Φύγαμε από το θέατρο για να πάμε για φαγητό. Εγώ όταν πεινάω έχω νεύρα. Στο δρόμο μου είπε να πάμε σπίτι γιατί ήθελε να πάει τουαλέτα. Και τσακωθήκαμε. Πριν την πρόταση τσακωθήκαμε δύο φορές. Όταν πήγα πάνω και είδα όλους τους φίλους μας, είχα συγκινηθεί».

Απαντώντας στην ερώτηση για τον τοκετό, είπε πως του επιτέθηκε και του έλεγε πως αυτός φταίει.

«Ήταν μέσα και στους δύο τοκετούς. Στον πρώτο είχε πέσει κάτω και είχε βάλει τα κλάματα. Στον δεύτερο πάλι τον έβριζα αλλά δεν τον ένοιαζε έπινε καφέ».

Σε ερώτηση για το τι έχουν πάρει τα παιδιά τους από εκείνον, απάντησε τα εξής:

«Ο γιος μου έχει πάρει την υπομονή και την εμμονή του Θάνου. Η κόρη μας έχει πάρει τη φωνή του και τραγουδάει ωραία».

Τέλος απαντώντας σε ερώτηση για το πότε αισθάνθηκε περήφανη για εκείνον είπε:

«Έχω αισθανθεί άπειρες φορές περήφανη για τον Τάσο. Είναι ένας υπέροχος χαρακτήρας».

Η θεατρική παράσταση

Η Θάλεια Ματίκα επισήμανε πως οι άνθρωποι ζουν σε έναν μικρόκοσμο που εάν δεν έρθουν προβλήματα δεν αντιλαμβάνονται τα καλά.

Το «Θέλω να σου κρατάω το χέρι», το οποίο έγραψε ο Τάσος Ιορδανίδης και σκηνοθέτησε η Θάλεια Ματίκα, ενώ και οι δύο πρωταγωνιστούν, παίζεται στο θέατρο «ΑΛΦΑ» για τρίτη χρονιά.

«Όταν γράφτηκε αυτή η παράσταση βγήκε από τη δυσκολία που αντιμετωπίζαμε τότε με τον Τάσο. Δεν το περιμέναμε αυτό που συνέβη. Εμείς κάναμε το έργο για δύο άτομα γιατί δεν ξέραμε εάν θα μπορούν άλλοι ηθοποιοί επειδή ήταν μέσω covid. Ο Τάσος κάνει συνέχεια προσθήκες και γελάμε πολύ μεταξύ μας. Είχαμε πάει στον Πόρο για μία παράσταση και είχαμε πάρει και τα παιδιά μας μαζί. Κι έρχονται μετά την παράσταση να κλαίνε με λυγμούς γιατί δεν είχαν καταλάβει ότι είναι μυθοπλασία. Μου έλεγε ο γιος μου ‘’Πότε έφυγε ο μπαμπάς για την Αγγλία, δεν το θυμάμαι’’. Ήταν η πρώτη φορά που μας είχαν δει στο θέατρο».

Τέλος, η ηθοποιός είπε πως όταν είσαι ελεύθερος λες πράγματα «για ενήλικες» στις συνεντεύξεις και δεν σκέφτεσαι όταν θα κάνει παιδιά πώς θα είναι να τα διαβάσουν εκείνα ή οι συμμαθητές τους.

 Διαβάστε ακόμα

Θανάσης Πάτρας: «Δεν γνωρίζω γιατί έκοψαν την εκπομπή μας με τη Σοφία Αλιμπέρτη»