Η γη της ελιάς: Τα πρώτα 6 επεισόδια
Tv Spoilers

Η γη της ελιάς: Τα πρώτα 6 επεισόδια

Η γη της ελιάς: Τα πρώτα 6 επεισόδια

Δολοφονίες, ίντριγκες, ένοχα μυστικά και αποκαλύψεις φέρνει ο τρίτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του Mega

Με δολοφονικές επιθέσεις, αποκαλύψεις και νέους έρωτες έρχεται δυναμικά στον τρίτο κύκλο της η Γη της ελιάς η οποία κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 24/9 στις οθόνες μας.

Η επιτυχημένη σειρά του Mega επιστρέφει με δυνατές ιστορίες και μεγάλες συγκινήσεις πιάνοντας το νήμα από εκεί που το άφησε.

Διαβάστε παρακάτω όσα θα παρακολουθήσουμε στα πρώτα 6 επεισόδια της Γης της ελιάς, σύμφωνα με το TV24.

Ο Σωτήρης βάζει φωτιά στους Στεφαναίους

Η Μαρίνα σταματάει να ακούει το μωρό της και φοβάται κάτι είχε γίνει: «Δεν ακούω το μωρό» λέει στον Μάνο και πηγαίνει αμέσως στον γιατρό.

Ο Κουράκος κάνει μία κουβέντα στη Δήμητρα σχετικά με τον Ορέστη και καταλαβαίνει πως εκείνη είναι σοκαρισμένη από όσα έχει μάθει με τη μεταμόσχευση και δεν είναι πρόθυμη να προχωρήσει σε ερωτική σχέση μαζί του.

Στο μεταξύ ο Σωτήρης βάζει φωτιά στο θερμοκήπιο των Στεφανέων και η Χάιδω λυγίζει γνωρίζοντας πλέον πως η οικογένεια της έχει έναν επικίνδυνο εχθρό και μάλιστα εξαιτίας της.

Ο Ορέστης μάρτυρας δολοφονίας

Η Δήμητρα υποψιάζεται την αλήθεια που κρύβει ο Ορέστης και τρομάζει με αποτέλεσμα να φύγει σαν κυνηγημένη από κοντά του αφήνοντάς τον με ερωτηματικό και αυτός δεν κατανοεί την αντίδραση της. Όταν, όμως, ο Ορέστης μαθαίνει τη σχέση της Δήμητρας με τον Κίμωνα τότε συνειδητοποιεί το μπέρδεμα που έχει γίνει. Στη συνέχεια εκείνος καθώς πηγαίνει βόλτα ξαφνικά βρίσκει τη σορό μιας γυναίκας στο δάσος και προλαβαίνει να δει το πρόσωπο του δολοφόνου της,

Στο μεταξύ ο Πότης και η Άννα έρχονται επιτέλους κοντά και παρασύρονται από το πάθος τους ενώ την ίδια στιγμή η Ειρήνη θέλει να αποκτήσει τον δικό της ελαιώνα και ο Δημοσθένης την προτρέπει: «να ξεκινήσεις από χαμηλά δουλεύοντας ως εργάτρια».

Ο Ορέστης βρίσκει τη Δήμητρα και προσπαθεί να της μιλήσει: «σου λέω αλήθεια δεν γνώριζα για τη σχέση σου με τον Κίμωνα» ισχυρίζεται αλλά εκείνη δεν τον πιστεύει.

Την ίδια ώρα σε ερωτικό μπλέξιμο μπαίνουν ο Χρήστος με την Αφροδίτη, καθώς περνούν ένα βράδυ μαζί.

Παράλληλα, η Ασπασία και ο Δημοσθένης μαθαίνουν πως στο σώμα του Ορέστη χτυπάει η καρδιά του Κίμωνα. «Εσύ, λοιπόν, έχεις την καρδιά του γιου μου» του λέει Ασπασία και λυγίζει από συγκίνηση εννοώ και ο Δημοσθένης κλαίει και τον αγκαλιάζεο με αγάπη.

Η Αρετή στο νοσοκομείο

Η Βασιλική βλέπει ένα όραμα και ανησυχεί για την υγεία της Αρετής. Την πιέζει να κάνει μία σειρά εξετάσεων και η Αρετή συγκινείται. Παράλληλα, ο Σωτήρης Βαφέας εμφανίζεται στον ελαιώνα των Βρεττάκων και ζητάει δουλειά ενώ παράλληλα ξεκαθαρίζει στον Μιλτιάδη ότι θέλει να βγάλει από τη μέση τον Φίλιππο Στεφανέα.

Η Βασιλική εξακολουθεί να βλέπει το ίδιο κακό όνειρο με την Αρετή και τελικά οι ανησυχίες της επαληθεύονται. Καθώς πηγαίνει στο νοσοκομείο για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται η μητέρα της μαθαίνει ότι έχει σπάσει το δεξί της χέρι και θα χρειαστεί βοήθεια. Έτσι, η Βασιλική μετακομίζει στο σπίτι της για λίγο καιρό και φυσικά η ζωή της γίνεται άνω-κάτω.

Η Ιουλία ψάχνει την κόρη της

Η Ιουλία ακούει στην τηλεόραση για παράνομες υιοθεσίες και αναστατώνεται καθώς πρόκειται για τον γιατρό που της είπε ότι το παιδί της πέθανε. Βασανίζει συνεχώς το μυαλό της αν η κόρη της ζει ή αν όντως πέθανε και αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στην Αφροδίτη σχετικά με την εγκυμοσύνη της, όταν ήταν 18 και η Αφροδίτη της εξηγεί: «υπάρχει ένας τρόπος να το μάθεις. Υπάρχει μία πλατφόρμα που μπορείς να επικοινωνήσεις και να στείλεις δείγμα DNA. Αν ζει θα θα μπορούν να την εντοπίσουν, αν έχουν δικό της δείγμα».

Η Ιουλία αποφασίζει να ακολουθήσει τη διαδικασία και ενημερώνει τον Στάθη. «Θέλω να έρθεις από το σπίτι να σου πω κάτι σημαντικό» του λέει και όταν εκείνος φτάνει η Ιουλία του αποκαλύπτει: «Στάθη μπορεί η κόρη μας να ζει». και εκείνος παθαίνει σοκ και το λέει στον Λυκούργο. «Έχω παιδί με την Ιουλία ούτε και εγώ δεν το ήξερα αλλά η κόρη μας ζει».

Ο Δημοσθένης παθαίνει καρδιακό επεισόδιο

Η Ασπασία ομολογεί στον Δημοσθένη: «Η Ειρήνη δεν είναι δικό σου παιδί». Εκείνος μόλις το ακούει δεν αντέχει και παθαίνει καρδιακό επεισόδιο. «Δημοσθένη, μίλα μου σε παρακαλώ, συγχώρεσέ με» τον εκλιπαρεί. Η Ασπασία τον μεταφέρει επειγόντως στο νοσοκομείο. Στην Αθήνα η Μαρία έχει μετατρέψει το σπίτι της σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη και Αθηνά τρελαίνεται ενώ ο Ισίδωρος φεύγει με την Αμαλία για την Κηφισιά χωρίς να πει σε κανέναν ότι την παίρνει μαζί του, όμως, όλοι το γνωρίζουν.

Δείτε το τρέιλερ

Διαβάστε επίσης

«Η γη της ελιάς» spoiler: Ένας κρυφός γάμος, 4 κουμπάροι και ένα διαζύγιο με «άκυρη» δικαιολογία