Ζήνα Κουτσελίνη: «Υπάρχουν άνθρωποι στην τηλεόραση που έχουν πολύ από ψέμα στη δημόσια εικόνα τους»
Τηλεόραση

Ζήνα Κουτσελίνη: «Υπάρχουν άνθρωποι στην τηλεόραση που έχουν πολύ από ψέμα στη δημόσια εικόνα τους»

Ζήνα Κουτσελίνη: «Υπάρχουν άνθρωποι στην τηλεόραση που έχουν πολύ από ψέμα στη δημόσια εικόνα τους»

Η Ζήνα Κουτσελίνη σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό Σουσού

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού και την Ελένη Τσολάκη για τα παιδικά της χρόνια, την πορεία της καριέρας της, τα σχέδια για το μέλλον ενώ σχολίασε και τα πρόσωπα της τηλεόρασης.

Αναφερόμενη στα παιδικά της χρόνια, είπε:

«Όταν βρίσκομαι στη θάλασσα νιώθω ηρεμία και γαλήνη. Θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια, δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν τριών ετών κατέβηκα για να αναζητήσω τον πατέρα μου για να τον πάρω να έρθει στο σπίτι και τότε είχε πολύ μεγάλη φουρτούνα. Με πρόλαβε στο ”τσακ” ένας λιμενάρχης και του είπα ότι ψάχνω τον μπαμπά μου. Είναι μνήμες που τώρα που τι περιγράφω χαμογελώ, τότε όμως ως παιδί δεν χαμογελούσα. Νιώθω σήμερα ότι είμαι πολύ τυχερή, δεν ξέρω ποιος ήταν εκείνος ο λιμενικός πάντως σίγουρα ξέρω ότι πήγε και άλλες φορές στη θάλασσα για να βρω τον πατέρα μου».

«Στην πρώτη συνάντηση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ένιωσα αμήχανα»

«Δεν θυμάμαι πια τη μικρή Ζήνα. Δεν υπάρχει η μικρή Ζήνα. Έχει πεθάνει στην κοιλιά της μητέρας της. Οι τηλεθεατές γνωρίζουν μόνο το τρία τοις εκατό της δικής μου ζωής. Αυτό που φροντίζω πάντα να λέω προς τα έξω είναι το αισιόδοξο κομμάτι. Μέχρι τώρα αν με ρωτάς αυτό που αναζητώ πάντα φεύγοντας για την άλλη ζωή είναι να μην έχω αφήσει κενά πίσω μου και να φύγω καθαρή», ανέφερε για την πορεία της καριέρας της.

Το τελευταίο “ανάκτορο” έπεσε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τελείωσε. Εγώ ένιωσα όμορφα γιατί ήταν κάτι που ήθελα να συμβεί. Το είχα συζητήσει με τον πνευματικό μου. Στην πρώτη μας συνάντηση μετά τη λήξη της συνεργασίας μας, ένιωσα αμήχανα. Χαιρετήθηκα με την οικογένεια του συζύγου της και ένιωσα ότι μπαίνει ένας επίλογος. Άλλωστε εκείνο το γεγονός είναι που με έκανε να είμαι εννέα χρόνια μπροστά στον τηλεοπτικό φακό. Αν ήμουν εκεί, εκεί θα συνέχιζα», συμπλήρωσε.

«Δεν μετράω την επιτυχία με τα νούμερα τηλεθέασης αλλά με το αποτύπωμα που αφήνω πίσω μου. Οι Αλήθειες με τη Ζήνα ξεδίπλωσαν την δυναμική τους και στα χρόνια έχω να μιλάω για πολύ ζεστά συναισθήματα. Θέλω να πιστεύω ότι και με τη βραδινή εκπομπή θα χτίσουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

«Έχουν ειπωθεί πολλά ψέματα για πράγματα που ήμουν εκεί»

«Με τη Φαίη Σκορδά μιλάμε, έχει περάσει και περνάει δύσκολα μετά την απώλεια του πατέρα της. Είναι δυο δύσκολες σεζόν για τη Φαίη αφού έφυγε από ένα σταθμό που ήταν πολλά χρόνια. Εύχομαι στα επόμενα τηλεοπτικά της βήματα να πάρει αυτό που της αξίζει.

Το infotainment κοστολογείται στο τέλος της σεζόν για την κάθε εκπομπή. Αν μου έλεγες να κάνει η Φαίη μια ζώνη με λίγο Φαίη και λίγο Ζήνα, θα σου έλεγα ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ήταν εις βάρος της Φαίης. Αύριο μεθαύριο θα είχε χάσει την ταυτότητα της.

Όταν αποφάσισα να βάλω το Δήμο Βερύκιο στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή αντέδρασαν όλοι πλην ενός, του αείμνηστου Δημήτρη Κοντομηνά. Ακούω πολλά για εκείνα τα χρόνια που επειδή τυχαίνει να ήμουν παρών, έχουν ειπωθεί μεγάλα ψέματα, θα τα πάρω μαζί μου. Αυτό γίνεται γιατί στην επιτυχία είμαστε όλοι μαζί και στην αποτυχία έλεγα άλλα και δεν με άκουσαν», σχολίασε.

«Τον κύκλο μου ενδεχομένως να τον κλείσω όχι σε ακουστικά αλλά σε μια διευθυντική θέση, δεν έχω κλείσει αυτόν τον κύκλο. Υπάρχουν άνθρωποι στην τηλεόραση που είναι γυαλί και άνθρωποι που δεν είναι και δεν μπορείς να τους καταλάβεις. Έχουν πολύ από ψέμα στη δημόσια εικόνα», πρόσθεσε.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβαστε επίσης:

Η εναλλακτική του ΣΚΑΪ, οι ανανεώσεις στο Star και το «ζαχάρωμα» των παρουσιαστών τηλεπαιχνιδιών