Ανδρέας Γεωργίου: Η συγκινητική ανάρτηση για τη γιαγιά του
Ελλάδα

Ανδρέας Γεωργίου: Η συγκινητική ανάρτηση για τη γιαγιά του

Ανδρέας Γεωργίου: Η συγκινητική ανάρτηση για τη γιαγιά του

Αποκάλυψε ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει όταν ξεπεράσουμε τον κορονοϊό

Μια ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram συγκίνησε το διαδικτυακό κοινό.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης που μεγάλωσε έχοντας τη φροντίδα των παππούδων του, αυτή την περίοδο παραμένει μακριά τους προκειμένου να τους προστατεύσει από τη πιθανότητα να εκτεθούν στον κορονοϊό.

“Βλέπω συνέχεια αυτό το βίντεο… Ήταν η τελευταία φορά που την είδα… Είμαστε σε καραντίνα, δεν μπορώ να πάω στο ίδρυμα… Ευχαριστώ τους φροντιστές του Ματέρια που παρά τις δυσκολίες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κάνουν τους ανθρώπους μας να χαμογελούν.

Εγώ όταν τελειώσει όλο αυτό το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να αγκαλιάσω τη γιαγιά μου και μετά να οργανώσω ένα τεράστιο πάρτι. Εσείς;”, έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Βλέπω συνέχεια αυτό το βίντεο… ήταν η τελευταία φορά που την είδα… είμαστε σε καραντίνα, δεν μπορώ να πάω στο ίδρυμα… ευχαριστώ τους φροντιστές του Ματέρια που παρ´όλες τις δυσκολίες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κάνουν τους ανθρώπους μας να χαμογελούν. Εγώ όταν τελειώσει όλο αυτό το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να αγκαλιάσω την γιαγιά μου και μετά να οργανώσω ένα τεράστιο πάρτυ!!! Εσείς; . . #menoumespiti #stayhome #quarantine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andreas Geo (@georgiou82) στις