Αθηνά Μαξίμου – Αιμίλιος Χειλάκης: Δείτε πώς είναι το ζεστό και φιλόξενο σπίτι τους
Ελλάδα

Αθηνά Μαξίμου – Αιμίλιος Χειλάκης: Δείτε πώς είναι το ζεστό και φιλόξενο σπίτι τους

Αθηνά Μαξίμου – Αιμίλιος Χειλάκης: Δείτε πώς είναι το ζεστό και φιλόξενο σπίτι τους

Φωτογραφίες και δηλώσεις του ζευγαριού

Στο περιοδικό ΟΚ! το 2018 άνοιξαν το υπέροχο σπίτι τους στον Κεραμεικό η Αθηνά Μαξίμου και ο Αιμίλιος Χειλάκης και το Znews σας παρουσιάζει τις φωτογραφίες του Πάνου Γιαννακόπουλου.

Στο ζεστό και φιλόξενο διαμέρισμά τους οι δύο ηθοποιοί είχαν μιλήσει στη Ναταλία Αργυράκη για όσα τους κάνουν ακόμα να ονειρεύονται μαζί.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, το σπίτι τους είναι λιτό, με έμφαση στα έντονα αλλά σκούρα χρώματα.

Το γεγονός ότι μελετούν πολύ και διαβάζουν αποτυπώνεται στη μεγάλη βιβλιοθήκη που έχουν στο σαλόνι του όπου δεσπόζει ένας άνετος, μοβ καναπές.

Το ζευγάρι είναι μαζί 16 χρόνια και ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα Κύθηρα, ένα νησί που είναι το καταφύγιό τους, όπως εξομολογήθηκαν πρόσφατα στην εκπομπή «Η ζωή αλλιώς».

Στην συνέντευξή τους στο ΟΚ! είχαν αποκαλύψει ποιο είναι το «μυστικό» μιας μακροχρόνιας σχέσης που τη δένει ένας γάμος.

«Είμαστε συνεπείς, κι αυτό ίσως μας κρατάει, πέραν του θαυμασμού και της αγάπης. Είμαστε ο ένας συνεπής στον άλλον και συνεπής με τον εαυτό του. Δεν ξέρω αν αυτή είναι η συνταγή
του καλού συζύγου, αλλά μας κάνει να είμαστε μαζί όλα αυτά τα χρόνια και να συνεχίζουμε να κάνουμε πράγματα μαζί, να φανταζόμαστε, να ονειρευόμαστε.

Οι άνθρωποι δεν είμαστε συχνά συνεπείς γιατί αυτό που μας νοιάζει πολύ είναι να είμαστε αρεστοί. Δεν τολμάμε να πούμε «αυτοεπιλέγω» και να έχουμε την ευθύνη του εαυτού μας. Αυτό είναι το δύσκολο, αλλά μετά νιώθεις πολύ πιο ελεύθερος» είπε η Αθηνά.

«Έτσι κι αλλιώς, οι σύζυγοι είναι επιλεκτικά συγγενείς. Έχουν επιλέξει να είναι μαζί κάτω από τον ίδιο ζυγό, που για εμάς είναι ο ζυγός του σεβασμού» είχε πει ο Αιμίλιος.