Δανάη Μπάρκα: «Έχω αποδεχτεί τα σκοτάδια μου, τα κόμπλεξ και τις ανασφάλειές μου»
Ελλάδα

Δανάη Μπάρκα: «Έχω αποδεχτεί τα σκοτάδια μου, τα κόμπλεξ και τις ανασφάλειές μου»

Δανάη Μπάρκα: «Έχω αποδεχτεί τα σκοτάδια μου, τα κόμπλεξ και τις ανασφάλειές μου»

Κάνει τον απολογισμό της και για το «Πάμε Δανάη!»

Το χθεσινό ρεπό λόγω της Δευτέρας του Πάσχα θέλησε να εκμεταλλευτεί η Δανάη Μπάρκα και να επικοινωνήσει με ένα Q & A με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. H νεαρή ηθοποιός και παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη!» κάνει τον απολογισμό της για την εκπομπή, μιλά ανοιχτά για τα «σκοτάδια» και τα «κόμπλεξ» της και αποκαλύπτει αν θα κάνει και εκείνη το εμβόλιο για τον κορονοϊό.

Μιλώντας για την ανάγκη της να παραμένει αισιόδοξη, η Δανή είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Επειδή έχω αποδεχτεί τα σκοτάδια μου, τα κόμπλεξ μου, τις ανασφάλειες μου, τα στραβά μου, τα λάθη μου, μόνο αν συμβιβαστεί με το σκοτάδι θα απολαύσεις το φως και θα φωτίσεις τα μαύρα σημεία σου.

Δεν είμαι πάντα θετική, αλλά αν κάτι μπορώ να μοιράζομαι, προτιμώ να είναι τα φωτεινά χαρακτηριστικά και τα χαμόγελα. Τα άλλα μου αρέσει να τα ζω με όσους έχω επιλέξει και με έχουν επιλέξει. Κι όταν νιώθω δυνατή, μου αρέσει να παρασύρω και άλλους ανθρώπους στην αισιοδοξία».

Και έστειλε το δικό της μήνυμα αναφέροντας: «Ποτέ δεν θα είναι τα πράγματα ρόδινα. Αν ήταν δεν θα είχε πλάκα. Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα κάνουν τη ζωή μας δυσκολότερη. Πάντα θα υπάρχουν εμπόδια. Πάντα θα ανεβαίνουμε ανηφόρες. Πάντα και παντού. Η υπομονή είναι όντως υπερδύναμη. Στοχοπροσήλωση και προσπάθεια. Δες αν αξίζει τον κόπο κι αν ναι τότε μείνε προσηλωμένη. Βρες τι είναι το όνειρό σου και κυνήγα το. Όπως μπορείς με όλα τα μέσα».

Ωστόσο, η Δανάη έκανε και τον απολογισμό για την εκπομπή της, αναφέροντας: «Είναι ωραίο να έχεις καθημερινή επαφή με ανθρώπους που θαυμάζεις και έχετε κοινό όραμα. Είναι ωραίο να ξέρεις πως κρατάς παρέα σε ανθρώπους από το σπίτι που είναι μόνοι ή που θέλουν να ενημερωθούν, να ψυχαγωγηθούν και να γελάσουν. Είναι ωραίο να παλεύεις κάθε μέρα για να ξεπερνάς τα όρια σου και να μαθαίνεις νέα πράγματα. Τελικά ναι είναι φανταστικό. Είναι ωραίο να “εκπροσωπείς” μια μερίδα κόσμου στην ελληνική τηλεόραση και να μπορείς να λες με την ομάδα που έχει δημιουργηθεί όλες τις απόψεις. Αγχωτικό, δύσκολο, αλλά υπέροχο. Η επαφή με τον κόσμο μόνο καλό μπορεί να κάνει. Κι εσείς είστε η καλύτερη παρέα».

Και συμπλήρωσε: «Με σιγουριά – μετά από 7 μήνες γεμάτους – μπορώ να πω ΝΑΙ. Μου αρέσει η ομάδα που ανήκω. Μου αρέσει το κανάλι που ανήκω. Μου αρέσει που εξελίσσω κάθε μέρα τον επαγγελματισμό μου, το μυαλό μου, τις γνώσεις μου… μου αρέσει που ωριμάζω, μαθαίνω, διευρύνω τους ορίζοντες μου. Μου αρέσουν τα σχόλια που λαμβάνω από όλους εσάς… και τα αρνητικά και τα αυστηρά και τα θετικά γιατί με αυτά γινόμαστε καλύτεροι… Μου αρέσει που καθημερινά γινόμαστε μια μεγάλη παρέα και ανταλλάσουμε γνώμες, διαφωνούμε, συμφωνούμε, γελάμε… Μου αρέσει που έχουμε τη δυνατότητα να “δείξουμε” μέσω της εκπομπής πράγματα, ανθρώπους, μέρη που θεωρούμε ότι είναι ωραίο να γνωρίζουμε. Μου αρέσει που κάθε πρωί ξυπνάω με τόση χαρά να πάω στο δεύτερο σπίτι μου για φέτος».

Τέλος, αναφερόμενη και στο εμβόλιο για τον κορονοϊό, αποκάλυψε πως θα το κάνει και ότι περιμένει τη σειρά της.