Γιάννα Τερζή: Η επιστροφή στην Ελλάδα και η μεγάλη τιμή να συνεργαστεί με τον πατέρα της
Ελλάδα

Γιάννα Τερζή: Η επιστροφή στην Ελλάδα και η μεγάλη τιμή να συνεργαστεί με τον πατέρα της

Γιάννα Τερζή: Η επιστροφή στην Ελλάδα και η μεγάλη τιμή να συνεργαστεί με τον πατέρα της

Δείτε το επικό της ραπάρισμα στο The 2night Show

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο The 2night show τη Γιάννα Τερζή.

Σε μία σπάνια συνέντευξη καθώς δεν επιθυμεί να απασχολεί τα φώτα πέραν της δουλειάς της, η τραγουδίστρια με αφορμή το νέο της ντουέτο με τον πατέρα της, Πασχάλη Τερζή, μίλησε για την επιστροφή της στην Ελλάδα αλλά και το όνειρο της που κυνήγησε στην Αμερική.

Η ίδια πριν από καιρό είχε πάρει την απόφαση να εγκατασταθεί στην Αμερική και να ασχοληθεί με το τραγούδι. Όπως και το έκανε. Όμως, μετά από 9 χρόνια μακριά από τους οικείους της και την Ελλάδα επέλεξε να επιστρέψει μόνιμα και να συνεχίσει την καριέρα της εδώ.

«Ήρθα τελείως συναισθηματικά για να δω τους φίλους μου και την οικογένειά μου και τη χώρα μου», είπε.

https://streamable.com/b5mruu

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη νέα της συνεργασία με τον πατέρα της, ένα όνειρο ζωής για την ίδια αφού το λαχταρούσε εδώ και καιρό. Ήταν μία πολύ σημαντική στιγμή καθώς είχε την τιμή να ακούσει τον καταξιωμένο πατέρα της να τραγουδά δικούς της στίχους και μάλιστα έπειτα από απουσία 7 χρόνων από τη μουσική σκηνή.

«Συγκινηθήκαμε όταν το ακούσαμε για πρώτη φορά. Ήταν ένα τεστ για εμάς. Είχα αγωνία επειδή έγραψα τον στίχο, επειδή έλειπε για καιρό. Τώρα που είδαμε την ανταπόκριση του κόσμου έπεσε στο τραπέζι μήπως γράψω εγώ κάτι για τον πατέρα μου», αποκάλυψε αμέσως μετά.

https://streamable.com/jmtw1q

Από τα πιο σπαρταριστά highlights της βραδιάς ήταν και το επικό της ραπάρισμα στα αγγλικά που άφησε τον Γρηγόρη με το στόμα ανοιχτό.

Ακούστε την:

https://streamable.com/985njz