Ναταλία Γερμανού: Απαντά στα σχόλια του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την αντιπαράθεσή της με το «Πρωινό»
Ελλάδα

Ναταλία Γερμανού: Απαντά στα σχόλια του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την αντιπαράθεσή της με το «Πρωινό»

Ναταλία Γερμανού: Απαντά στα σχόλια του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την αντιπαράθεσή της με το «Πρωινό»

Τι έγραψε στο Twitter;

Τη δική του απάντηση στα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού που αφορούσαν όσα αρνητικά ελέχθησαν στην εκπομπή «Το Πρωινό» για το Battle of The Couples έδωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από τη στήλη του Fake News Reloaded εδώ στο Znews.

Θυμίζουμε ότι η παρουσιάστρια είχε αναφερθεί με έντονο ύφος στην κριτική που άσκησε το πάνελ και ειδικά ο Βαγγέλης Περρής λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Νομίζω ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει τη γνώμη του και κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να του αρέσει το Battle Of Couples. Με ξένισε λίγο αυτός ο φανατισμός του “πρέπει επειγόντως να σταματήσει η προβολή του”. Αυτά λίγο τα υπερβολικά εγώ δεν τα μπορώ και επίσης θεωρώ ότι το να κοροϊδέψεις όσο θέλεις μια εκπομπή, είτε λέγεται Bachelor είτε λέγεται Βattle of the Couples είτε λέγεται Survivor, είναι περισσότερο δουλειά των σατιρικών εκπομπών. Του Μουτσινά, των Αρβύλα, κλπ. Δεν βλέπω δηλαδή με ποιο σκεπτικό ένα πρωινό ή ένα μεσημεριανό είναι η δουλειά μας να ασκήσουμε δριμεία κριτική εναντίον προγραμμάτων άλλου καναλιού».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πήρε θέση στο μπλογκ του αναγνωρίζοντας πως ναι μεν η αναφορά περί «κοψίματος» του ριάλιτι ήταν λάθος αλλά συμφώνησε πως το όλο concept της εκπομπής το κατατάσσει στα τηλεοπτικά «σκουπίδια» μαζί με το “Game of Love” που πρόβαλε και η τηλεοπτική στέγη στην οποία ανήκει.

«Το σχόλιο που αφορούσε το κόψιμο μιας εκπομπής, όσο σκουπίδι και να είναι, ήταν όντως, λάθος. Σ’ αυτό είχε δίκιο η Ναταλία. Δεν είναι κομψό, εκπομπές άλλων καναλιών να προτείνουν «κοψίματα». Απολογούμαι στον βαθμό που κι εγώ υπερθεμάτισα σ’ αυτό. Όπως, όμως θεωρώ και άστοχο το επιχείρημα της αγαπημένης μου περί σχολίου επί των εκπομπών που προβάλλει η ελληνική τηλεόραση, το οποίο δικαιούνται να κάνουν μόνο σατιρικές εκπομπές κι ο Μουτσινάς. Τι διάκριση είναι αυτή; Εγώ, ως επαγγελματίας στη δουλειά μου, δε μπορώ να αισθανθώ άσχημα για ένα τηλεοπτικό προϊόν και να το εκφράσω; Πρέπει να το κάνει ο Νίκος, ή οι Ράδιο Αρβύλα, ώστε να συμφωνήσω; Τι έχουν; Πιστοποίηση ISO Apopsoulas;» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Η Ναταλία Γερμανού απάντησε εκ νέου σε εκείνον μέσα από ανάρτηση στο Twitter γράφοντας: