Πάνος Καμμένος: Η περιπέτεια υγείας, ο γάμος και το μέλλον του στην πολιτική σκηνή
Ελλάδα

Πάνος Καμμένος: Η περιπέτεια υγείας, ο γάμος και το μέλλον του στην πολιτική σκηνή

Πάνος Καμμένος: Η περιπέτεια υγείας, ο γάμος και το μέλλον του στην πολιτική σκηνή

Τι είπε στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από την πολιτική;

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν απόψε ο Πάνος Καμμένος.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας ρωτήθηκε για την τεράστια αλλαγή που είδαμε στην εμφάνισή του και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τα περιττά κιλά.

Όπως είπε, για όλα ευθύνεται μια περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και που στη συνέχεια τον οδήγησε να υποβληθεί σε χειρουργείο, αλλάζοντας άρδην τρόπο ζωής.

https://streamable.com/gmpji

Σήμερα έχει αποτραβηχτεί από τα κοινά και βρίσκεται σύμφωνα με τα λεγόμενά του σε κατάσταση “αγρανάπαυσης”, ενώ εύχεται να μη χρειαστεί να ασχοληθεί ξανά με την πολιτική σκηνή.

Προτιμά να περνά τον χρόνο του με την οικογένειά του και βοηθά τους γιους του με την ανασύσταση της οικογενειακής επιχείρησης αυτοκινήτων που ξεκίνησαν.

Με τη σύζυγό του Έλενα Τζούλη γνωρίστηκε στη δίκη της 17 Νοέμβρη, όπου και την ερωτεύτηκε κατά την αγόρευσή της κατά του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σήμερα μετράνε 16 χρόνια μαζί και ο έρωτάς τους είναι αναλλοίωτος, αφού εξακολουθεί να δηλώνει ερωτευμένος με την ίδια και τον μαχητικό της χαρακτήρα.

Η Έλενα αγάπησε τα παιδιά από τον πρώτο του γάμο σαν δικά της παιδιά και στάθηκε στον ίδιο όσο κανείς άλλος τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα. Αλλά και εκείνος, παρά τις αυξημένες πολιτικές του υποχρεώσεις δεν έλειψε ποτέ από το πλευρό της και των παιδιών , προσπαθώντας πάντοτε να βρίσκει χρόνο για να είναι κοντά τους.

https://streamable.com/jqj40

Μάλιστα αναφέρθηκε και στην παράδοση που κρατούσε, όταν ήταν μικρότεροι, να τρώνε όλοι μαζί κάθε Κυριακή και την οποία επιβεβαίωσε και ο γιος του, Ηλίας Καμμένος, στη συνέχεια σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή.

https://streamable.com/cgh4y

https://streamable.com/5rvab