Τατιάνα Μπλάτνικ – Νικόλαος: Γιορτάζουν 9 χρόνια παντρεμένοι
Ελλάδα

Τατιάνα Μπλάτνικ – Νικόλαος: Γιορτάζουν 9 χρόνια παντρεμένοι

Τατιάνα Μπλάτνικ – Νικόλαος: Γιορτάζουν 9 χρόνια παντρεμένοι

Εννέα χρόνια γάμου έκλεισαν ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 25 Αυγούστου του 2010 στις Σπέτσες με κάθε λαμπρότητα και φυσικά ήταν το κοσμικό γεγονός της χρονιάς.

Παρά τις φήμες ότι ο γάμος τους περνάει κρίση, οι κοινές τους εμφανίσεις διαψεύδουν κάθε φήμη όπως και η ανάρτηση που έκανε η Τατιάνα στον λογαριασμό της στο Instagram με μία φωτογραφία τους, όπου έγραψε:

“Πριν από 9 χρόνια ξεκινήσαμε μία απίστευτη διαδρομή μαζί. Σε ευχαριστώ που πάντα στέκεσαι στο πλευρό μου. Χρόνια πολλά για την επέτειό μας”.

Ο γάμος τους είχε τελεστεί στη Μονή του Αγίου Νικολάου στις Σπέτσες, όπου ο γαμπρός είχε φτάσει από το Πόρτο Χέλι (όπου βρίσκεται η κατοικία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου) με το σκάφος του.

Η Τατιάνα έφτασε με άμαξα με άλογα με την οποία και έφυγε το ζεύγος μετά το μυστήριο.

Το νυφικό της Τατιάνας είχε την υπογραφή του οίκου Angel Sanchez.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι αδελφοί του Νικόλαου, Παύλος και Φίλιππος, τα τρία αδέλφια της Τατιάνας, Μπόρις, Ιγκόρ και Ατίλιο και ο παιδικός φίλος του Νικόλαου, Νάσος Θανόπουλος.

Συγκεντρώσαμε χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την επίσημη αναγγελία του γάμου τους που έγινε μερικούς μήνες πριν από το Μυστήριο αλλά και από τον γάμο τους στις Σπέτσες σε ένα μίνι άλμπουμ