Κυριάκος Μητσοτάκης: «Είμαστε ευγνώμονες για τη βοήθειά σας»
TV Gossip

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Είμαστε ευγνώμονες για τη βοήθειά σας»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Είμαστε ευγνώμονες για τη βοήθειά σας»

Το ευχαριστώ στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Την Ευρωπαϊκή Ένωση και μεμονωμένα τις χώρες που έστειλαν βοήθεια στην Ελλάδα για την κατάσβεση των πυρκαγιών, ευχαρίστησε το απόγευμα της Τετάρτης ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως έγραψε στην πλατφόρμα X ο πρωθυπουργός, «καθώς η Ελλάδα παλεύει ενάντια στις δύσκολες πυρκαγιές, οι πυροσβέστες, οι πιλότοι και οι άνδρες και οι γυναίκες της αστυνομίας εργάζονται ακούραστα για να προστατεύσουν ζωές, περιουσίες και τα δάση μας. Αλλά δεν είναι μόνοι. Δίπλα τους στέκονται οι εταίροι και οι σύμμαχοί μας. Είμαστε ευγνώμονες για τη βοήθειά σας».

Παράλληλα, ευχαρίστησε την Γερμανία, την Σουηδία και την Αλβανία για τη βοήθειά τους.

«Είμαστε ευγνώμονες στη Γερμανία που έστειλε δύο Air Tractor, που αναπτύσσονται αυτή τη στιγμή στην Αθήνα και κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Γερμανία, σας ευχαριστούμε για τη βοήθειά σας», σημειώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ευχαριστούμε Σουηδία, που μας έστειλες δύο Air Tractor, ενισχύοντας περαιτέρω τον στόλο μας καθώς παλεύουμε με τις πυρκαγιές στην Αθήνα. Σουηδία, είμαστε πολύ ευγνώμονες για τη συνεισφορά σας», προσθέτει.

Σε άλλη ανάρτηση, αναφέρει: «Ευχαριστούμε την Αλβανία, που έστειλε στην Ελλάδα 48 πυροσβέστες και 9 οχήματα να ενωθούν μαζί μας καθώς παλεύουμε με τις πυρκαγιές στην Αλεξανδρούπολη. Ευχαριστούμε, Αλβανία».