Τα καλύτερά μας χρόνια: Ο Άγγελος και ο Λούης έγιναν sticker σε παντελόνι και…
TV Gossip

Τα καλύτερά μας χρόνια: Ο Άγγελος και ο Λούης έγιναν sticker σε παντελόνι και…

Τα καλύτερά μας χρόνια: Ο Άγγελος και ο Λούης έγιναν sticker σε παντελόνι και…

Τα κολλητάρια του Γκύζη ξανά μαζί!

Μπορεί η επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ1, Τα καλύτερά μας χρόνια, να έχει ολοκληρωθεί ωστόσο παραμένει ακόμη ζωντανή στις μνήμες μας.

Το ταξίδι από τη δεκαετία του ’60 μέχρι τη δεκαετία του ’80 θύμισαν πολλά σε όσους τα έχουν ζήσει αλλά και έμαθαν τη νεότερη γενιά.

Σε μια γειτονιά στου Γκύζη η οικογένεια των Αντωνόπουλων έζησε όλη την εξέλιξη της κοινωνίας από την άφιξη της τηλεόρασης στα σπίτια μέχρι και τις ένδοξες εποχές του ΠΑΣΟΚ.

Σε κάθε σκηνή, σε κάθε επεισόδιο η αθωότητα και η αγάπη των ανθρώπων υπερίσχυαν ακόμη και όσων ήταν λίγο πιο καυστικοί από όσο θα έπρεπε.

Μεταξύ άλλων, στη γειτονιά ο Άγγελος και ο Λούης είχαν το δίδυμο φωτιά που κάθε τι που σκέφτονταν ήθελαν να το υλοποιήσουν.

Κάθε φορά αποφάσιζαν ότι θέλουν να μεταμορφωθούν σε κάτι άλλο με τη φαντασία τους να οργιάζει.

Μεγαλώνοντας ο καθένας ακολούθησε τον δικό του δρόμο αλλά η φιλία τους δεν τελείωσε ποτέ και παρά τα όσα πέρασαν στο ενδιάμεσο οι δυο τους έμειναν πιστοί.

Τους ρόλους των δύο αυτών παιδιών τους υποδύονταν ο Δημήτρης Σέρφας (Άγγελος) και ο Βαγγέλης Δαούσης (Λούης)!

Μιλώντας στο Znews, ο Βαγγέλης Δαούσης ανέφερε: «Ήταν μία πολύ τυχερή μου στιγμή να είναι αυτή η πρώτη μου τηλεοπτική σειρά. Αγάπησα πάρα πολλούς ανθρώπους από εκεί και αγαπήθηκα επίσης. Νομίζω ότι θα είναι από τα πράγματα που όταν θα μεγαλώσω θα το θυμάμαι με πολλή χαρά και αγάπη».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Σέρφας μάς είπε: «Νομίζω πως το μεγαλύτερο χάσμα για μένα δεν ήταν η δεκαετία που διαδραματίζεται η ιστορία αλλά η τοποθεσία της. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν είχε ποτέ καμία σχέση με τη Θεσσαλία και τους ανθρώπους της. Όσο μαθαίνω μέσα από το σενάριο και τους συντελεστές της σειράς που μας δίνουν όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε, αρχίζω να καταλαβαίνω τους ανθρώπους της ευλογημένης αυτής της περιοχής, άρα και τον Γρηγόρη».

Δημήτρης Σέρφας στο Znews: «Στο τρέιλερ του Προξενιού, όταν είδα τον Μελέτη Ηλία να με κοιτάζει έντονα, τρόμαξα»

Στους προσωπικούς τους λογαριασμούς του Instagram έκαναν μια βουτιά στο παρελθόν και θυμήθηκαν εκ νέου τους ρόλους τους.

Αφορμή στάθηκε ένα φανταζί παντελόνι όπου είχε πάνω ζωγραφισμένους αυτούς τους δύο φίλους και ήταν ό,τι πιο συγκινητικό.

Διαβάστε επίσης

Ο Βαγγέλης Δαούσης στο Znews: «Με αυτήν την σκατόφατσα που έχω με προσεγγίζουν για κωμωδία»