Εξάγωνο Ήλιου με Ποσειδώνα 8/1: Ώρα να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας!
ΖΩΔΙΑ

Εξάγωνο Ήλιου με Ποσειδώνα 8/1: Ώρα να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας!

Εξάγωνο Ήλιου με Ποσειδώνα 8/1: Ώρα να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας!

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και μαζί με  ον Ποσειδώνα στον Ιχθύ σχηματίζουν μία γλυκιά όψη Εξαγώνου την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021.

Ερχόμαστε πιο κοντά με τους άλλους, εκφράζουμε συναισθήματα, διεγείρουμε τις αισθήσεις μας, ακολουθούμε το ένστικτο μας, ενισχύουμε την ερωτική μας ζωή και εξωτερικεύουμε τις ευαισθησίες μας.

Ο έρωτας φυσικά, θα έχει την τιμητική του αυτές τις μέρες και ο ρομαντισμός θα πρωταγωνιστήσει! Όνειρα εκπληρώνονται και στόχοι πετυχαίνουν.

Τα ζώδια και οι ωροσκόποι που ευνοούνται περισσότερο είναι του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς), αλλά και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα εκείνοι του 2ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Επαγγελματικά όνειρα και επιδιώξεις, είναι πλέον πρωτεύων στόχος για σένα. Εξομαλύνονται εργασιακές σχέσεις και είσαι τώρα ιδιαίτερα δημιουργικός και αυτό αναγνωρίζεται.

ΤΑΥΡΟΣ

Έρχονται όμορφες ονειρικές στιγμές, είτε στον έρωτα, είτε γενικότερα στις διαπροσωπικές επαφές σου. Έρχεσαι πιο κοντά με ανθρώπους, κάνεις ευχάριστες συζητήσεις και εκφράζεις την αισιοδοξία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έντονη σεξουαλικότητα σε διακρίνει και είναι η κατάλληλη στιγμή για δράσεις σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, χωρίς όμως να παρασυρθείς σε αλόγιστα έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον σύντροφο σου έχεις καλύτερο συναισθηματικό δέσιμο και γενικότερα έχεις την επιθυμία να δημιουργήσεις ένα  πιο συναισθηματικό κλίμα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως υπάρξει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου, το οποίο θα μιλήσει ουσιαστικά στην καρδιά σου.

ΛΕΩΝ

Το επαγγελματικό περιβάλλον γίνεται πιο αρμονικό και οι συναδελφικές σχέσεις βελτιώνονται. Ομορφαίνεις και είσαι γεμάτος ενέργεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος θα υπάρχει πολύ ευχάριστο κλίμα με το σύντροφο σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος θα υπάρξει η δυνατότητα μίας νέας συναισθηματικής γνωριμίας.

ΖΥΓΟΣ

Θα σε απασχολήσει το ερωτικό παρελθόν, σε μορφή αναμνήσεων και μίας γλυκιάς νοσταλγίας . Το οικογενειακό κλίμα γίνεται πολύ πιο συναισθηματικό και το δέσιμο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, πιο ισχυρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σκέψη, οι ιδέες αλλά και η επικοινωνιακή σου δράση κινούνται κυρίως με βάση το συναίσθημα. Ίσως υπάρξει μία νέα συναισθηματική γνωριμία, μέσω διαδικτύου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορείς να αναμένεις συναισθηματική επιβεβαίωση, αισθησιασμό, όπως και χρηματική βελτίωση αυτήν την περίοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε διακρίνει έντονος ερωτισμός, επιδιώκεις και καταφέρνεις να περάσεις ονειρικές στιγμές, είσαι συναισθηματικός, δένεσαι με τους ανθρώπους που αγαπάς και οι εξομολογήσεις συναισθήματος, είναι ασταμάτητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άφησε την ανεπτυγμένη φαντασία και δημιουργικότητα σου, ελεύθερη. Ίσως δείξεις ενδιαφέρον σε ένα απαγορευμένο έρωτα, προσοχή μόνο σε εξιδανικεύσεις προσώπων και καταστάσεων.

ΙΧΘΥΣ

Έχεις έντονο συναισθηματικό δέσιμο με το φιλικό σου κύκλο, πολλές εξομολογήσεις από καρδιάς και ψυχολογική υποστήριξη.

Για περισσότερες προβλέψεις κάνε κλικ στο oroskopos.gr