Οι προβλέψεις της Τρίτης: Κρυφοί εχθροί αποκαλύπτονται!
ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Τρίτης: Κρυφοί εχθροί αποκαλύπτονται!

Οι προβλέψεις της Τρίτης: Κρυφοί εχθροί αποκαλύπτονται!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό! Πάθος, δυναμικότητα αλλά και εγωισμός χαρακτηρίζουν την ημέρα μας. Οι πιο ευνοημένοι είναι φυσικά τα Ζώδια του Αέρα, αλλά και της Φωτιάς.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, να ξέρεις πως οι προϋποθέσεις, είναι μεν ευοίωνες ώστε να πετύχεις στόχους και σκοπούς, αλλά πρέπει να μείνεις προσγειωμένος και λογικός, κατά την διάρκεια της διεκδίκησης τους. Σε χαρακτηρίζει σίγουρα τονισμένη αυτοπεποίθηση, ενέργεια και διάθεση για να κάνεις νέα ξεκινήματα! Αυτή η διάθεση σου, είναι πολύ πιθανόν να υποκινείται όχι μόνο από τις δικές σου επιθυμίες, αλλά και από γεγονότα και εξελίξεις που θα έρθουν τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα προσπάθησε να κινηθείς παρασκηνιακά και θα δεις τι πραγματικά μπορείς να κάνεις και να πετύχεις. Είσαι διαισθητικός και ίσως υπάρξουν στιγμές μέσα στην ημέρα, που θα θες να είσαι μόνος σου και μάλιστα με τάσεις μυστικοπάθειας. Είσαι πλέον αποφασισμένος να ασχοληθείς με πιο σοβαρά και ουσιαστικά πράγματα και αφήνεις πίσω ανούσιους προβληματισμούς και διορθώνεις δυσάρεστες για σένα καταστάσεις. Προτίμησε το παρασκήνιο, ακόμα κι αν απομονωθείς για λίγο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα βρίσκεις μαζί με τους φίλους κοινούς στόχους και σκοπούς, προκειμένου να κινηθείς μαζί τους δημιουργώντας ωφέλιμες συμμαχίες, ώστε να έχεις ακόμα περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις αυτό που επιθυμείς. Μην διστάσεις να ακολουθήσεις σήμερα, την συμβουλή ενός φίλου! Τώρα είναι η ιδανική ημέρα να κοινωνικοποιηθείς, να αξιολογήσεις ορθά την κοινωνική θέση σου και να οριοθετήσεις ή και να εκπληρώσεις τα μεγάλα σχέδια και όνειρα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

.
Φίλε Καρκίνε, σήμερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αξιολογήσεις με διαφορετικό τρόπο, την μέχρι τώρα στάση σου στην κοινωνική σου ζωή και να βελτιώσεις ορισμένες αρνητικές πτυχές της συμπεριφοράς σου, προκειμένου να προχωρήσεις παρακάτω και να κερδίσεις ξανά τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, γεγονός που θα εξυπηρετήσει την προσωπική σου πρόοδο και εξέλιξη. Το ενδιαφέρον σου στρέφεται απόλυτα, σε θέματα που αφορούν την κοινωνική σου καταξίωση και την καλή σου φήμη.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα θα καταφέρεις να εκπληρώσεις σημαντικά σχέδια και στόχους, αλλά θα πρέπει να τα διεκδικήσεις με κύριο γνώμονα την λογική και την σύνεση! Η επιπολαιότητα και η υπεραισιοδοξία, μπορεί να σου φέρουν σημαντικές απώλειες. Είσαι αποφασισμένος να διαγράψεις πια, τα τετριμμένα της καθημερινότητας σου. Έχεις έντονα την διάθεση να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να κάνεις διαφορετικά πράγματα τώρα, ώστε να περάσεις όμορφα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, πλέον καταλαβαίνεις και αντιλαμβάνεσαι καλύτερα τις προθέσεις και τα κρυφά κίνητρα των άλλων, γεγονός που θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις και να πετύχεις σκοπούς και στόχους. Επιδίωξε ενδοσκόπηση σήμερα, αφού με αυτόν τον τρόπο, θα έχεις την δυνατότητα να ανακαλύψεις υποσυνείδητες πτυχές της ψυχικής και συναισθηματικής σου υπόστασης. Επίσης, θα έχεις την ευκαιρία τώρα, να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά, έναν κρυφό σου εχθρό, που τώρα αποκαλύπτεται.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, έχεις πλέον την ευκαιρία να καλυτερεύσεις τις σχέσεις σου, να συνεργαστείς σωστά με τους άλλους και να γνωρίσεις τον ίδιο σου τον εαυτό μέσα από αυτές. Καταφέρνεις να υπάρχει ισοτιμία, δικαιοσύνη κι ισορροπία στις επαφές σου και έχεις τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για να το καταφέρεις. Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου συναναστροφές και γενικά σε ό,τι με σχετίζεται με εκείνες και την βελτίωση τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, οι λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές σήμερα, γι’αυτό φρόντισε να τις τακτοποιείς! Ιδανική ημέρα για να ξεκινήσεις σωστή διατροφή, άσκηση ή να κάνεις θεαματική αλλαγή στην εμφάνιση σου. Ήρθε η στιγμή, που η καθημερινότητα σου θα αποκτήσει αλλιώτικους ρυθμούς κι αυτό εξαιτίας των αυξημένων υποχρεώσεων που θα παρουσιαστούν. Πρέπει πλέον να σοβαρευτείς και να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε πιο εξειδικευμένες υποθέσεις, πρακτικού χαρακτήρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, αν περιορίσεις την τάση σου για εγωκεντρισμό και προβολή, θα καταφέρεις με ευκολία να τραβήξεις όλα τα βλέμματα θαυμασμού πάνω σου και το ενδιαφέρον των άλλων. Θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, σήμερα παρουσιάζουν σημαντικές εξελίξεις και ίσως ρίξεις εκεί το ενδιαφέρον σου τώρα. Σήμερα θα έχεις την δυνατότητα να αναπτύξεις και να προβάλλεις τις δημιουργικές πτυχές του χαρακτήρα σου και να αποκτήσεις μια πιο εύθυμη και χαρούμενη διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα καταφέρεις, να διορθώσεις και να εξομαλύνεις τις συγγενικές σου σχέσεις, με συζήτηση και καλοπροαίρετη διάθεση. Είσαι διαισθητικός και έτσι καταφέρνεις και “διαβάζεις” τους συνομιλητές σου και αυτούς που συναναστρέφεσαι. Ήρθε η ώρα για να κάνεις έναν μικρό απολογισμό, να ετοιμάσεις τις επόμενες μελλοντικές κινήσεις σου, αλλά και να ετοιμαστείς και εσύ ο ίδιος ώστε να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, σήμερα απολαμβάνεις αρκετές επαφές, συζητήσεις και κοινωνικότητα! Έχεις δίψα για γνώση, γεγονός που θα σε κάνει σήμερα ιδιαίτερα επικοινωνιακό, αγαπητό και περιζήτητο στους κοινωνικούς σου κύκλους! Η ανάγκη σου για επικοινωνία, θα γίνει πιο ουσιαστική και θα εκδηλωθεί με ποικίλους αποτελεσματικούς τρόπους! Αν μάλιστα επικοινωνείς με μηνύματα κυρίως, θα δεις ότι θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα, όσον αφορά τους στόχους σου!

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, σήμερα οι ευκαιρίες για να πετύχεις σιγουριά για τα κεκτημένα σου, θα είναι πολλές και πιθανόν θα προέρχονται από κάποιες νέες συνθήκες και συγκυρίες που θα έρθουν και σου δώσουν ξανά την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου. Είσαι αποφασισμένος να ασχοληθείς με τα κεκτημένα σου και με ό,τι θεωρείς ότι έχει σημαντική αξία στην ζωή σου. Είσαι αρκετά πρακτικός πλέον και βρίσκεις λύσεις σε όλα σου τα προβλήματα, αλλά και τα προβλήματα των άλλων.

Για περισσότερες προβλέψεις κάνε κλικ στο oroskopos.gr