Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Η Μαρίνα Πατούλη τους ρώτησε on air αν είναι ξανά ζευγάρι
Νέα

Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Η Μαρίνα Πατούλη τους ρώτησε on air αν είναι ξανά ζευγάρι

Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Η Μαρίνα Πατούλη τους ρώτησε on air αν είναι ξανά ζευγάρι

Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Πρωινό» στον ANT1 βγήκε η Μαρίνα Πατούλη και προκάλεσε αναστάτωση και αμηχανία στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Η πρόεδρος Δικτύου SDG 17 έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων τους τελευταίους μήνες λόγω του χωρισμού της από τον Γιώργο Πατούλη, μετά από 35 χρόνια γάμου. Στην αρχή της κουβέντας, λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τη Μαρίνα Πατούλη για τη σχέση που έχει σήμερα με τον πρώην σύζυγό της. Κι εκείνη του ανταπέδωσε την ερώτηση, αναφορικά με τη δική του σχέση με τη Φαίη Σκορδά και τα σενάρια επανασύνδεσης.

«Πώς είναι η σχέση σου με τη Φαίη Σκορδά, γιατί ακούγεται ότι τα ξαναβρήκατε», είπε η Μαρίνα Πατούλη.  Η αμηχανία στο πλατό του ήταν έντονη, όμως τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και ο Γιώργος Λιάγκας θέλησαν να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση.

«Έχουμε μία καθαρά επαγγελματική σχέση, δεν τα ξαναβρήκαμε. Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει και όταν υπάρχουν παιδιά, για να φτάσεις σε αυτή την απόφαση, είναι πάρα πολύ δύσκολη απόφαση. Για μένα, που το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου είναι τα παιδιά μου, σημαίνει ότι δεν υπήρχε καμία πιθανότητα ή ότι έχεις εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να συνεχιστεί. Άρα, με πολύ μεγάλη ωριμότητα αποφασίζεις να χωρίσεις για τους δικούς σου λόγους. Αν υπήρχε έστω και μία πιθανότητα να συνεχιζόταν, να μπορούσε να συνεχιστεί, σαφώς δεν θα χωρίζαμε.

Αυτό που ακούγεται, όχι ότι δεν το κάνουν κάποια ζευγάρια, αλλά η απόφαση που πήραμε εμείς ήταν οριστική. Το ότι είμαστε ξανά μαζί σημαίνει ότι έχουμε μια πολύ καλή σχέση, θα την έχουμε πάντα γιατί είναι τα παιδιά μας, οπότε όλα αυτά τα σενάρια που ακούγονται δεν ισχύουν», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

https://streamable.com/9i0wuh