Οριστικά εκτός Survivor ο Σάκης Τανιμανίδης – Ποιο κανάλι τον προσεγγίζει;
Νέα

Οριστικά εκτός Survivor ο Σάκης Τανιμανίδης – Ποιο κανάλι τον προσεγγίζει;

Οριστικά εκτός Survivor ο Σάκης Τανιμανίδης – Ποιο κανάλι τον προσεγγίζει;

Η αντικατάσταση και οι εκπλήξεις για το ριάλιτι επιβίωσης

Μεγάλη συζήτηση έχει γίνει τις τελευταίες ώρες για το αν ο Σάκης Τανιμανίδης θα παρουσιάσει τελικά τον νέο κύκλο του Survivor στον Άγιο Δομίνικο μετά τα ευχάριστα της εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα σε δίδυμα. Όπως αποκαλύπτει η εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» οι συζητήσεις με την Acun Media έγιναν και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι εκτός Survivor.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, κατόπιν διαβουλεύσεων με την εταιρεία παραγωγής του Survivor οριστικοποιήθηκε ότι ο Σάκης Τανιμανίδης δεν θα είναι ο παρουσιαστής του ριάλιτι. Τη θέση του θα πάρει ο Γιώργος Λιανός, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες, καθώς στόχος του σταθμούς είναι να κάνει ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με την πρεμιέρα του Survivor.

Συγκεκριμένα, στις 18 Δεκεμβρίου αναμένεται να φύγουν οι τεχνικοί για τον Άγιο Δομίνικο. Την πληροφορία επιβεβαίωσε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος που αποκάλυψε πως φίλοι του που θα συμμετέχουν στο Survivor ενημερώθηκαν ότι στις 18 θα κάνουν το εμβόλιο για τον κορονοϊό και θα ταξιδέψουν για Άγιο Δομίνικο.

Σε περίπτωση που ο σταθμός δεν μπορέσει φυσικά να είναι εντός του χρόνου που επιθυμεί για τα πρώτα γυρίσματα, έχει προγραμματιστεί και το γύρισμα ενός εορταστικού επεισοδίου της εκπομπής «Στην υγεία μας ρε παιδιά» για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Όσο για το τηλεοπτικό μέλλον του Σάκη Τανιμανίδη; Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ τον έχει ήδη προσεγγίζει ο Alpha για το νέο ριάλιτι ζευγαριών με στοιχεία Survivor που θα έχει γυρίσματα εντός Ελλάδος.

https://streamable.com/q1n6vu