Μελίνα Νικολαΐδη: Αρραβωνιάζεται με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη;
Τηλεόραση

Μελίνα Νικολαΐδη: Αρραβωνιάζεται με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη;

Μελίνα Νικολαΐδη: Αρραβωνιάζεται με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη;

Είναι έτοιμη η κόρη της Δέσποινας Βανδή να κάνει το επόμενο βήμα

Το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, φαίνεται ότι είναι έτοιμη να κάνει η Μελίνα Νικολαΐδη, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Secret.

Όπως αναφέρει το άρθρο της εφημερίδας, το ζευγάρι τη νέα χρονιά αναμένεται να αρραβωνιαστεί και να κάνει το επόμενο βήμα.

Η διάψευση

Την είδηση αυτή, ήρθε το μεσημέρι του Σαββάτου 23/12, να διαψεύσει η Νάνσυ Παραδεισανού στην εκπομπή «Γεια σου».

«Εμείς θα διαψεύσουμε μια είδηση. Η Secret σήμερα αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι η Μελίνα Νικολαϊδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης με τη νέα χρονιά αρραβωνιάζονται και κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Το ρεπορτάζ λέει ότι το έχουν πει στη Δέσποινα Βανδή, η οποία είναι πολύ θετική που η κόρη της θα αρραβωνιαστεί σε ηλικία ούτε 20 ετών ακόμα. Και λέει επίσης ότι η Μελίνα Νικολαϊδη θα παίξει στο θέατρο την επόμενη σεζόν με τον Βασίλη Μπισμπίκη», είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

«Εγώ σήμερα το πρωί πήρα τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη που είναι και φίλος μου και του είπα “αρραβωνιάζεσαι, παντρεύεσαι και δεν με έχεις ενημερώσει για να ραφτώ εγκαίρως;” Και μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο», πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμα

Φίλιππος Τσαγκρίδης: Διαψεύδει τις φήμες περί σχέσης με τη Δανάη Μπάρκα