GNTM – Ρασέλ: Τι αποκάλυψε για τα ζευγάρια του ριάλιτι και τη συνεργασία με τον «γύπα»
Reality TV

GNTM – Ρασέλ: Τι αποκάλυψε για τα ζευγάρια του ριάλιτι και τη συνεργασία με τον «γύπα»

GNTM – Ρασέλ: Τι αποκάλυψε για τα ζευγάρια του ριάλιτι και τη συνεργασία με τον «γύπα»

Ποιους θέλει να δει στον τελικό;

Για τα ζευγάρια του GNTM, την αποχώρηση του «γύπα» Δημοσθένη Τζουμάνη, αλλά και τον τελικό του ριάλιτι μίλησε η Θεοδώρα Ρασέλ στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή Happy Day.

Μιλώντας αρχικά, για το ζευγάρι Μαριαγάπη – Αιμιλιάνο, ανέφερε: «Από τις πρώτες μέρες στο σπίτι καταλάβαμε κάτι πιο στενό ανάμεσά τους, ήταν πολύ δεμένοι και τρυφεροί. Δεν μπορούν να το κρύψουν και είπαν να το παραδεχτούν. Ο Αιμιλιάνο είναι πολύ καλό μοντέλο, αλλά έχει μια υπεροψία. Η Μαριαγάπη δεν έχει πια σχέση εκτός ριάλιτι και για να το λένε σημαίνει πως κάτι έχει γίνει».

Για το περιστατικό με τον Έντουαρντ η Ρασέλ είπε: «Με τον Έντουαρντ είχα μια φιλία σκέτο. Αυτό συμβαίνει συχνά στο GNTM. Κουβεντιάζαμε και αποκοιμηθήκαμε». Ακόμη, μίλησε και για τη Λία με τον Ανδρέα και ανέφερε: «Η Λία με τον Ανδρέα είναι φίλοι και γελάνε συνέχεια».

Έπειτα, μιλώντας για τον τελικό η πρώην παίκτρια του GNTM είπε: «Ο Αιμιλιάνο αξίζει να είναι στον τελικό, αλλά ο Ανδρέας είναι ο νικητής της καρδιάς μου. Αν φθάσει κορίτσι στον τελικό θα είναι η Παρασκευή».

https://streamable.com/dfezhn

Για τα αρνητικά μηνύματα που έχει δεχτεί, δήλωσε: «Η παραγωγή και στο μοντάζ δεν αλλοιώνει τίποτα. Ό,τι λες έτσι ακριβώς μπαίνει. Αυτό που με στενοχώρησε ήταν τα άσχημα σχόλια για τη μητέρα μου που δεν έφταιγε σε τίποτα».

Τέλος, η Ρασέλ αποκάλυψε πως την Παρασκευή θα κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι «Παραμύθια» που ερμηνεύει μαζί με τον Δημοσθένη, με τον οποίο κάνει πολύ παρέα και εκτός GNTM.

https://streamable.com/9ozetr