Η Τζένη Θεωνά ξεκαθαρίζει τη θέση της: «Προφανώς και δεν έχω δεχτεί bullying από τον Ρήγο»
Ελλάδα

Η Τζένη Θεωνά ξεκαθαρίζει τη θέση της: «Προφανώς και δεν έχω δεχτεί bullying από τον Ρήγο»

Η Τζένη Θεωνά ξεκαθαρίζει τη θέση της: «Προφανώς και δεν έχω δεχτεί bullying από τον Ρήγο»

Έδωσε τέλος στα όσα ακούγονται για μία ρήξη που δεν συνέβη ποτέ

Μία χιουμοριστική τοποθέτηση της Τζένης Θεωνά σχετικά με τη συνεργασία της με τον Κωνσταντίνο Ρήγο στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» στάθηκε αφορμή να παρεξηγηθούν τα λεγόμενά της και να κυκλοφορήσουν πηγαίοι τίτλοι για το bullying που δέχτηκε από εκείνον.

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και εξήγησε ότι τα όσα είπε ήταν ξεκάθαρα με δόση χιούμορ και τίποτα παραπάνω.

Διαβάζοντας δημοσιεύματα που σχολιάζουν όσα είπα για τον αγαπημένο μου φίλο Κωνσταντίνο Ρήγο όταν βρέθηκα καλεσμένη στην χιουμοριστική εκπομπή “Αυτός και ο Άλλος” κρίνω πως τα λεγόμενά μου αναπαράχθηκαν με τρόπο που δεν αναλογεί στην διάθεση του προφορικού λόγου και της εκπομπής. Γι’ αυτό νιώθω την ανάγκη να εξηγήσω στους ανθρώπους, που ίσως δεν έτυχε να δουν το σχετικό απόσπασμα αλλά έπεσε στην αντίληψη τους κάποιος τίτλος, πως η διάθεση μου ήταν ξεκάθαρα χιουμοριστική.
Προφανώς και δεν έχω δεχτεί μπούλινγκ από τον Κωνσταντίνο Ρήγο, γελάω και μόνο που το γράφω. Αντιθέτως έχω δεχτεί πολλή αγάπη, φροντίδα και υποστήριξη πάνω στη σκηνή κι επίσης γερές δόσεις αιχμηρού, οξυδερκέστατου, σατυρικού χιούμορ».

«Ωστόσο επειδή βρισκόμαστε σε μία εποχή πολύ ευαίσθητη σε τέτοια θέματα θα πρότεινα μα μην προσπαθούμε να μετατρέψουμε ακόμα και το χιούμορ σε καταγγελία γιατί έτσι χάνουν και τα δύο την αξία τους. Ευχαριστώ», έγραψε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Διαβάζοντας δημοσιεύματα που σχολιάζουν όσα είπα για τον αγαπημένο μου φίλο Κωνσταντίνο Ρήγο όταν βρέθηκα καλεσμένη στην χιουμοριστική εκπομπή “Αυτός και ο Άλλος” κρίνω πως τα λεγόμενά μου αναπαρήχθησαν με τρόπο που δεν αναλογεί στην διάθεση του προφορικού λόγου και της εκπομπής. Γι’ αυτό νιώθω την ανάγκη να εξηγήσω στους ανθρώπους, που ίσως δεν έτυχε να δουν το σχετικό απόσπασμα αλλά έπεσε στην αντίληψη τους κάποιος τίτλος, πως η διάθεση μου ήταν ξεκάθαρα χιουμοριστική. Προφανώς και δεν έχω δεχτεί μπούλινγκ από τον Κωνσταντίνο Ρήγο, γελάω και μόνο που το γράφω. Αντιθέτως έχω δεχτεί πολλή αγάπη, φροντίδα και υποστήριξη πάνω στη σκηνή κι επίσης γερές δόσεις αιχμηρού, οξυδερκέστατου, σατυρικού χιούμορ. Κι όπως είπα και στην εκπομπή είναι κι αυτός ένας από τους λόγους που τον αγαπώ. • Ωστόσο επειδή βρισκόμαστε σε μία εποχή πολύ ευαίσθητη σε τέτοια θέματα θα πρότεινα μα μην προσπαθούμε να μετατρέψουμε ακόμα και το χιούμορ σε καταγγελία γιατί έτσι χάνουν και τα δύο την αξία τους. Ευχαριστώ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴊᴇɴɴʏ ᴛʜᴇᴏɴᴀ (@jennytheona) στις