Ντέμης Νικολαϊδης για Δέσποινα Βανδή: «Σίγουρα θα υπήρχαν και περιπτώσεις ζήλιας»
Ελλάδα

Ντέμης Νικολαϊδης για Δέσποινα Βανδή: «Σίγουρα θα υπήρχαν και περιπτώσεις ζήλιας»

Ντέμης Νικολαϊδης για Δέσποινα Βανδή: «Σίγουρα θα υπήρχαν και περιπτώσεις ζήλιας»

Τίτλοι τέλους σε έναν μεγάλο έρωτα μετά από 22 χρόνια κοινής πορείας, 18 χρόνια γάμου και δυο παιδιά έπεσαν στον γάμο της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη. Το ζευγάρι μέσα από μια λιτή ανακοίνωση αποκάλυψε πως τραβά δρόμους χωριστούς και η είδηση του χωρισμού έπεσε σαν «βόμβα» στην ελληνική σοουμπίζ.

Οι δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή για τον Ντέμη Νικολαΐδη, έναν χρόνο πριν από τον χωρισμό

Έναν χρόνο νωρίτερα, το περσινό Πάσχα (της καραντίνας) η Δέσποινα Βανδή είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και είχε αποκαλύψει στον Νίκο Χατζηνικολάου για τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη.

«Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος που ευτυχώς συναντήθηκαν οι ζωές μας και νομίζω ότι αυτό που έχω γίνει σήμερα το οφείλω σε πολύ μεγάλο βαθμό σε εκείνον. Αυτό που με γοήτευσε στον Ντέμη είναι ότι άρχισα να γνωρίζω έναν άνθρωπο με φοβερές αξίες, ιδεώδη, αρχές. Ως χαρακτήρες δεν είμαστε πολύ ίδιοι…. Ο Ντέμης με γείωνε», είχε αναφέρει αρχικά.

Στην  ερώτηση «πώς είναι ως πατέρας;» είχε απαντήσει: «Εμένα η μητρότητα με συνεπήρε και με έβαλε κατευθείαν στον ρόλο εκείνον άργησε αλλά έχει πάρα πολύ καλή σχέση και με τα δύο παιδιά» και συνέχισε: «Πάνω από όλα ήθελα να γίνω μάνα, αυτό μ’ ενδιέφερε, οπότε για μένα δεν είχε κανένα κόστος αυτό» είπε η Δέσποινα για την περίοδο που αποφάσισε να αφήσει την καριέρα της και να πάει με τον σύζυγό της στην Ισπανία, όπου γεννήθηκε και η κόρη τους Μελίνα.

https://streamable.com/vbh00h

Τι είχε πει και ο Ντέμης για τη Δέσποινα;

Ωστόσο, στην ίδια εκπομπή είχε μιλήσει πρώτη φορά on camera και ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέροντας: «Πρώτη φορά είχα δει τη Δέσποινα σε αφίσα και έπειτα την είδα στο μαγαζί που τραγουδούσε. Την πήρε τηλέφωνο από το πουθενά. Μετά από τρεις μήνες συναντηθήκαμε και κατάλαβα πως δεν θα είναι κάτι περαστικό. Πέρασαν 21 χρόνια από τότε».

Και συνέχισε: «Είχαμε πει ότι θα παντρευτούμε όταν θέλουμε να κάνουμε παιδί. Ήμουν στο γραφείο και η Δέσποινα μαγείρευε και της ζήτησα να έρθει κοντά μου και της έκανα πρόταση γάμου. Αν και ήμουν νέος ήξερα ότι ήθελα να κάνω παιδί».

Για την πιο έντονη στιγμή της κοινής τους πορείας είπε: Θυμάμαι έντονα τη στιγμή που την πρωτοείδα. Η γέννηση των παιδιών ήταν από τις δυνατές μας στιγμές. Δύσκολη στιγμή ήταν όταν ήμουν Πρόεδρος στην ΑΕΚ και η Δέσποινα γέννησε τη Μελίνα και έπρεπε να λείπω συνέχεια».

Στην ερώτηση αν υπήρχε ζήλια ανάμεσά τους, ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε αποκαλύψει: Σίγουρα θα υπήρχαν περιπτώσεις ζήλιας, αλλά αν έπρεπε να απαντήσω με μια λέξη όχι. Δεν είναι του τύπου μου. Η νύχτα έχει διασκέδαση και φλερτ. Είναι η δουλειά που κάνει και δεν είναι κακό να υπάρχει φλερτ».

https://streamable.com/mg8iwl

Η συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή στο ΟΚ!

Ωστόσο, λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2021, η Δέσποινα Βανδή φωτογραφίζεται για το περιοδικό ΟΚ! και αποκαλύπτει στην Κάλλια Καστάνη: «Για πολλά χρόνια –τα χρόνια της μεγάλης επιτυχίας- δεν απολάμβανα τα πράγματα όπως θα έπρεπε να τα απολαύσω.  Έτρεχαν όλα γύρω μου με ιλιγγιώδη ταχύτητα κι εγώ έτρεχα να τα προλάβω. Μοιραία ασχολούμουν με τα σωστά αλλά και με πολλά λάθος πράγματα, όπως, για παράδειγμα, με την εξωτερική μου εμφάνιση ή ό,τι γραφόταν στον Τύπο για μένα. Με φήμες που με στενοχωρούσαν πολύ και δεν μπορούσα να αλλάξω. Ήταν ένα αίσθημα πιεστικό. Με πίκραινε το ότι κάποιοι με παρουσίαζαν σαν τέρας.

Αλλά όταν ήρθε ο Ντέμης –και μετά, φυσικά, η Μελίνα και ο Γιώργος– στη ζωή μου, όλα αυτά άλλαξαν…».

Τέλος, πρόσθεσε: «Η συγκυρία της γνωριμίας μας ήταν ιδανική: Ο Ντέμης ήταν τότε ένας αθλητής-σύμβολο για το ποδόσφαιρο, είχε ήδη κάνει μια μεγάλη διαδρομή και γνώριζε πώς να σηκώνει το βάρος της διασημότητάς του. Εγώ βασανιζόμουν ακόμα. Εκείνος με βοήθησε να ισορροπήσω».