Διατροφή

Ανοίγουμε φύλλο: Φτιάξτε κι εσείς την πιο μερακλίδικη κρεατόπιτα με άπαχο χοιρινό

Ανοίγουμε φύλλο: Φτιάξτε κι εσείς την πιο μερακλίδικη κρεατόπιτα με άπαχο χοιρινό

Χωριάτικη και παραδοσιακή

Αν σας άνοιξε η όρεξη για πίτα και δη για κρεατόπιτα ο Γιώργος Πορφύρης άνοιξε φύλλο στην εκπομπή “Καλοκαίρι #not” δίνοντας τη δική του εύκολη συνταγή για γευστικό αποτέλεσμα.

Για τη ζύμη:

700 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

200 γρ. νερό

1 κ. γ. αλάτι

100 ml ελαιόλαδο

λίγο ξύδι

Για τη γέμιση:

200 γρ. χοιρινό άπαχο

1/2 ματσάκι φρέσκο κρεμμύδι

μισή σκελίδα σκόρδο

νερό

βούτυρο για άλειμμα

Δείτε την εκτέλεση:

Exit mobile version