Διατροφή

Λάμπρος Βακιάρος: Χοιρινό καρέ στο φούρνο με ανοιξιάτικα λαχανικά
Διατροφή

Λάμπρος Βακιάρος: Χοιρινό καρέ στο φούρνο με ανοιξιάτικα λαχανικά

Τους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» να γλείφουν τα δάχτυλά τους έκανε ο Λάμπρος Βακιάρος. Ο σεφ έφτιαξε χοιρινό καρέ στον φούρνο με ανοιξιάτικα λαχανικά και έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικ...

Λάμπρος Βακιάρος: Μεξικάνικα τάκος με κιμά και γουακαμόλε
Διατροφή

Λάμπρος Βακιάρος: Μεξικάνικα τάκος με κιμά και γουακαμόλε

Ο Λάμπρος Βακιάρος ετοίμασε στην κουζίνα της “Φωλιάς των Κου Κου” μεξικάνικα τάκος με κιμά και γουακαμόλε. Μία ιδιαίτερη συνταγή την οποία κάποιος μπορεί να την δοκιμάσει είτε ως κυρίως γε...

Αυτά είναι τα ελληνικά superfoods!
Διατροφή

Αυτά είναι τα ελληνικά superfoods!

Τα ελληνικά αρωματικά – φαρμακευτικά φυτά είναι σύγχρονες υπερτροφές τουλάχιστον εφάμιλλες αν όχι καλύτερες των ξενικών superfoods με τις οποίες “βομβαρδίζεται” τα τελευταία χρόνια η...

Τρία smoothies για αποτοξίνωση μετά το Πάσχα
Διατροφή

Τρία smoothies για αποτοξίνωση μετά το Πάσχα

Οι διακοπές του Πάσχα συνδυάζονται σχεδόν πάντα με υπερκατανάλωση φαγητού και ύπνου. Οι περισσότεροι «ξεφεύγουν» με αποτέλεσμα η ζυγαριά να παίρνει την… ανηφόρα και με το τέλος των διακοπών να τρέχουν...

Πώς θα μαγειρέψετε το αρνί που έχει μείνει από το Πάσχα;
Διατροφή

Πώς θα μαγειρέψετε το αρνί που έχει μείνει από το Πάσχα;

Τα πασχαλινά τραπέζια γέμισαν και δεν άδειασαν, καθώς αυτές τις μέρες το φαγητό είναι αρκετό, περισσεύει και δεν πετιέται. Ειδικά το σουβλιστό αρνί, που είναι και ο «πρωταγωνιστής» της Κυριακής του Πά...

Οβελίας: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το καλό ψήσιμό του;
Διατροφή

Οβελίας: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το καλό ψήσιμό του;

Πάσχα χωρίς οβελία δεν είναι ελληνικό Πάσχα, αφού αποτελεί ένα από τα πιο διαδεδομένα έθιμα στην Ελλάδα. Είτε στη σούβλα, είτε μαγειρεμένο με χίλιους δύο τρόπους το ψήσιμο του αρνιού ή κατσικιού την Κ...

Πώς θα βάψετε τα πασχαλινά σας αυγά με φυσικό τρόπο;
Διατροφή

Πώς θα βάψετε τα πασχαλινά σας αυγά με φυσικό τρόπο;

Η ημέρα του Μυστικού Δείπνου, σύμφωνα με τον Χριστιανισμό, είναι εκείνη που κατά την παράδοση βάφουμε τα αυγά, προς τιμήν της σταύρωσης του Ιησού. Παραδοσιακά, στην Ελλάδα, η πλειονότητα επέλεγε το κό...

Θαλασσινά: Ο Λευτέρης Λαζάρου δίνει συμβουλές για το πώς θα ξεχωρίζουμε αν είναι φρέσκα
Διατροφή

Θαλασσινά: Ο Λευτέρης Λαζάρου δίνει συμβουλές για το πώς θα ξεχωρίζουμε αν είναι φρέσκα

Καλαμάρια, χταπόδια, γαρίδες και άλλα θαλασσινά και μαλάκια έχουν κεντρική θέση στο τραπέζι μας κατά τη νηστεία. Ειδικά κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα, είναι η απαραίτητη πρωτεΐνη στο τραπέζι μας. Όμως κρύβο...

Λάμπρος Βακιάρος: Αρωματική πίτα με αρνάκι και πράσινα λαχανικά
Διατροφή

Λάμπρος Βακιάρος: Αρωματική πίτα με αρνάκι και πράσινα λαχανικά

Ο Λάμπρος Βακιάρος έφτιαξε μια αρωματική πίτα με αρνί και πράσινα λαχανικά στην κουζίνα της εκπομπής “Στην φωλιά των Κου Κου“. Δείτε τα υλικά, τη συνταγή και τα βίντεο. Υλικά: 1 πακέτο χω...

Λάμπρος Βακιάρος: Θρεπτική σαλάτα με ρεβύθια, αμύγδαλο και σπανάκι
Διατροφή

Λάμπρος Βακιάρος: Θρεπτική σαλάτα με ρεβύθια, αμύγδαλο και σπανάκι

Θρεπτική, αρωματική και νηστίσιμη σαλάτα με ρεβύθια, αμύγδαλο και σπανάκι έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος σήμερα στην κουζίνα της εκπομπής “Στην φωλιά των Κου Κου”. Υλικά Για το ντρέσινγκ με τα...

Λάμπρος Βακιάρος: Πασχαλινό αρνίσιο μπούτι στο φούρνο με τζατζίκι
Διατροφή

Λάμπρος Βακιάρος: Πασχαλινό αρνίσιο μπούτι στο φούρνο με τζατζίκι

Ο Λάμπρος Βακιάρος ετοίμασε στην “Φωλιά των Κου Κου” αρνίσιο μπούτι στο φούρνο με τζατζίκι, με λίγα και οικονομικά υλικά και ιδανικό αν δεν σκοπεύετε να σουβλίσετε. Δείτε τα υλικά και τη σ...

Λάμπρος Βακιάρος: Γλυκόξινες γαρίδες με ρύζι και λαχανικά
Διατροφή

Λάμπρος Βακιάρος: Γλυκόξινες γαρίδες με ρύζι και λαχανικά

Ένα ιδιαίτερο, απολαυστικό και υγιεινό πιάτο ετοίμασε ο Λάμπρος Βακιάρος στην κουζίνα της “Φωλιάς των Κου Κου”. Γλυκόξινες γαρίδες με ρύζι και λαχανικά για να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένου...

Βασίλης Καλλίδης: Αφράτα και μυρωδάτα πασχαλινά τσουρέκια
Διατροφή

Βασίλης Καλλίδης: Αφράτα και μυρωδάτα πασχαλινά τσουρέκια

Τη συνταγή μιας γυναίκας από ένα χωριό έξω από τα Γιαννιτσά παρουσίασε σήμερα στο «Πρωινό» ο Βασίλης Καλλίδης. Ο γνωστός σεφ έφτιαξε αφράτα και μυρωδάτα πασχαλινά τσουρέκια. Η συνταγή και τα υλικά είν...

Δημήτρης Μακρυνιώτης: Λαχταριστό ρυζόγαλο με πραλίνα και λεμόνι
Διατροφή

Δημήτρης Μακρυνιώτης: Λαχταριστό ρυζόγαλο με πραλίνα και λεμόνι

Το ρυζόγαλο αποτελεί ένα κλασικό επιδόρπιο που τρώγεται από μικρούς και μεγάλους και ο Δημήτρης Μακρυνιώτης έδειξε μια παραλλαγή με πραλίνα! Υλικά 1,5 λίτρο γάλα πλήρες 150 γρ. μέλι 125 γρ. Ρύζι γλασ...

Λάμπρος Βακιάρος: Σουπιές γιαχνί με αρωματικά χόρτα
Διατροφή

Λάμπρος Βακιάρος: Σουπιές γιαχνί με αρωματικά χόρτα

Ο Λάμπρος Βακιάρος μαγείρεψε μια πολύ αρωματική συνταγή για σουπιές γιαχνί που είναι και νηστίσιμη. Δείτε τα υλικά αλλά και την εκτέλεση της συνταγής. ΥΛΙΚΑ 1 κιλό σουπιές (καθαρισμένες) 1 κρεμμύδι (...

Λάμπρος Βακιάρος: Cheesecake με κουλί
Διατροφή

Λάμπρος Βακιάρος: Cheesecake με κουλί

Το «εν κουλί» του Χαράλαμπου στο MasterChef έγινε viral και ο Λάμπρος Βακιάρος δημιούργησε ένα στη «Φωλιά των Κου Κου» για να το περιχύσει πάνω από το cheesecake φράουλα με βάση από κανταΐφι. Η στιγμ...