
Λάμπρος Βακιάρος: Τάρτα με σπαράγγια
Τάρτα με σπαράγγια έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος στην κουζίνα της εκπομπής “Στην φωλιά των Κου Κου“. Υλικά Για τη ζύμη 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125 γρ. βούτυρο 3 γρ. αλάτι 5 γρ. ζ...
Τάρτα με σπαράγγια έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος στην κουζίνα της εκπομπής “Στην φωλιά των Κου Κου“. Υλικά Για τη ζύμη 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125 γρ. βούτυρο 3 γρ. αλάτι 5 γρ. ζ...
Στην κουζίνα της εκπομπής “Στην φωλιά των Κου Κου” ένωσαν τις δυνάμεις τους ο Λάμπρος Βακιάρος με τον προσκεκλημένο Χρήστο Μπάρκα, που χθες αποχώρησε από το MasterChef. Οι δυο σεφ ετοίμασα...
Σουτζουκάκια γιουβέτσι ετοίμασε στην κουζίνα του “Πρωινού” στον ΑΝΤ1, ο Βασίλης Καλλίδης. Ένα μπελαλίδικο πιάτο που αξίζει να το σερβίρετε σε ένα καλό σας τραπέζι για να εντυπωσιάσετε συγγ...
Εάν θέλετε να μυηθείτε στο αυθεντικό, ιταλικό gelato και στα γλυκίσματα θα πρέπει να “ξεκλειδώσετε” τον κώδικα… DaVinci! Και δεν χρειάζεται να “σπάσετε” το κεφάλι σας για...
Ένα άκρως νόστιμο και εύκολο μιλφέιγ λεμόνι έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος. Ο σεφ έδειξε στους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» τη διαδικασία. ΥΛΙΚΑ 800 γρ. φύλλα σφολιάτας Ζάχαρη άχνη γι...
Τους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» να γλείφουν τα δάχτυλά τους έκανε ο Λάμπρος Βακιάρος. Ο σεφ έφτιαξε χοιρινό καρέ στον φούρνο με ανοιξιάτικα λαχανικά και έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικ...
Ο Λάμπρος Βακιάρος ετοίμασε στην κουζίνα της “Φωλιάς των Κου Κου” μεξικάνικα τάκος με κιμά και γουακαμόλε. Μία ιδιαίτερη συνταγή την οποία κάποιος μπορεί να την δοκιμάσει είτε ως κυρίως γε...
Ένα νόστιμο και συνάμα εύκολο γλυκό το οποίο μπορείτε να φτιάξετε και μόνοι/ες σας το Σαββατοκύριακο που θα είστε πιο χαλαροί, έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος στην κουζίνα της “Φωλιάς των Κου ΚουR...
Τα ελληνικά αρωματικά – φαρμακευτικά φυτά είναι σύγχρονες υπερτροφές τουλάχιστον εφάμιλλες αν όχι καλύτερες των ξενικών superfoods με τις οποίες “βομβαρδίζεται” τα τελευταία χρόνια η...
Οι διακοπές του Πάσχα συνδυάζονται σχεδόν πάντα με υπερκατανάλωση φαγητού και ύπνου. Οι περισσότεροι «ξεφεύγουν» με αποτέλεσμα η ζυγαριά να παίρνει την… ανηφόρα και με το τέλος των διακοπών να τρέχουν...
Τα πασχαλινά τραπέζια γέμισαν και δεν άδειασαν, καθώς αυτές τις μέρες το φαγητό είναι αρκετό, περισσεύει και δεν πετιέται. Ειδικά το σουβλιστό αρνί, που είναι και ο «πρωταγωνιστής» της Κυριακής του Πά...
Πάσχα χωρίς οβελία δεν είναι ελληνικό Πάσχα, αφού αποτελεί ένα από τα πιο διαδεδομένα έθιμα στην Ελλάδα. Είτε στη σούβλα, είτε μαγειρεμένο με χίλιους δύο τρόπους το ψήσιμο του αρνιού ή κατσικιού την Κ...
Με ένα αστέρι Michelin (το 2002), δύο “Χρυσούς Σκούφους” (2006 και 2009), δεκάδες άλλες διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και 43 χρόνια στο χώρο της μαγειρικής, ο executive chef, Νί...
Η ημέρα του Μυστικού Δείπνου, σύμφωνα με τον Χριστιανισμό, είναι εκείνη που κατά την παράδοση βάφουμε τα αυγά, προς τιμήν της σταύρωσης του Ιησού. Παραδοσιακά, στην Ελλάδα, η πλειονότητα επέλεγε το κό...
Καλαμάρια, χταπόδια, γαρίδες και άλλα θαλασσινά και μαλάκια έχουν κεντρική θέση στο τραπέζι μας κατά τη νηστεία. Ειδικά κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα, είναι η απαραίτητη πρωτεΐνη στο τραπέζι μας. Όμως κρύβο...
Ο Βασίλης Καλλίδης ετοίμασε πασχαλινό αρνί φούρνου με θυμάρι και κεφαλοτύρι στην κουζίνα του “Πρωινού”. Τα υλικά είναι απλά όπως και η συνταγή. Δείτε το βίντεο με την προετοιμασία Δείτε τ...
Ο Λάμπρος Βακιάρος έφτιαξε μια αρωματική πίτα με αρνί και πράσινα λαχανικά στην κουζίνα της εκπομπής “Στην φωλιά των Κου Κου“. Δείτε τα υλικά, τη συνταγή και τα βίντεο. Υλικά: 1 πακέτο χω...
Πασχαλινά κουλουράκια με μαστίχα ετοίμασε ο Βασίλης Καλλίδης στην κουζίνα του “Πρωινού” σήμερα. Η συνταγή και τα υλικά είναι απλά. Τρώγονται όλες τις ώρες της ημέρας! Δείτε τα βίντεο με τα...
Θρεπτική, αρωματική και νηστίσιμη σαλάτα με ρεβύθια, αμύγδαλο και σπανάκι έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος σήμερα στην κουζίνα της εκπομπής “Στην φωλιά των Κου Κου”. Υλικά Για το ντρέσινγκ με τα...
Ο Λάμπρος Βακιάρος είχε παρέα στην κουζίνα της εκπομπής ”Στην φωλιά των Κου Κου“. Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης από το MasterChef φόρεσε μια ποδιά που έγραφε πάνω “Εν Κουλί;” και έφτια...
Ο Βασίλης Καλλίδης έστρωσε ένα πασχαλινό τραπέζι στο “Πρωινό” που είχε επίκεντρό του μια παραδοσιακή μαγειρίτσα! Τα υλικά είναι απλά, όπως και η συνταγή, ενώ ο σεφ αποκάλυψε και μερικά μυσ...
Ο Λάμπρος Βακιάρος ετοίμασε στην “Φωλιά των Κου Κου” αρνίσιο μπούτι στο φούρνο με τζατζίκι, με λίγα και οικονομικά υλικά και ιδανικό αν δεν σκοπεύετε να σουβλίσετε. Δείτε τα υλικά και τη σ...
Σουπιές κρασάτες με πιλαφάκι ετοίμασε ο Βασίλης Καλλίδης στο “Πρωινό“. Νηστίσιμο πιάτο για αυτές τις μέρες πριν από το Πάσχα αλλά και πολύ θρεπτικές. Δείτε το βίντεο με τα υλικά και την εκ...
Ένα ιδιαίτερο, απολαυστικό και υγιεινό πιάτο ετοίμασε ο Λάμπρος Βακιάρος στην κουζίνα της “Φωλιάς των Κου Κου”. Γλυκόξινες γαρίδες με ρύζι και λαχανικά για να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένου...
Τη συνταγή μιας γυναίκας από ένα χωριό έξω από τα Γιαννιτσά παρουσίασε σήμερα στο «Πρωινό» ο Βασίλης Καλλίδης. Ο γνωστός σεφ έφτιαξε αφράτα και μυρωδάτα πασχαλινά τσουρέκια. Η συνταγή και τα υλικά είν...
Ο Λάμπρος Βακιάρος έδειξε στη “Φωλιά των Κου Κου” μια πρωτότυπη συνταγή με κοκκινιστά μύδια και χυλοπίτες με άνηθο. Δείτε το βίντεο, τα υλικά και τη συνταγή Υλικά: Για τα μύδια 45 γρ. ελ...
Λαχταριστά, ζεστά τυροψωμάκια έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος στους “Κου Κου” σήμερα! Υλικά 240 γρ. γάλα 30 γρ. λευκό ξύδι 300 γρ.* αλεύρι + 35 γρ.* (αν χρειαστεί) 8 γρ. baking powder 4 γρ. μα...
Καθώς πλησιάζει το Πάσχα, ο Λάμπρος Βακιάρος έδειξε στους “Κου Κου” πώς φτιάχνουμε πασχαλινά κουλουράκια! Υλικά 1 κιλό αλεύρι μαλακό 20 γρ. μπείκιν πάουντερ 1 πρέζα αλάτι 330 γρ. βούτυρο ...
Κέικ βανίλια σοκολάτα έφταιξε σήμερα ο Λάμπρος Βακιάρος στην κουζίνα των “Κου Κου”. Ένα γλυκό που μπορεί να σερβιριστεί ως επιδόρπιο, αλλά και για κολατσιό. Η συνταγή και τα υλικά είναι απ...
Ο Λάμπρος Βακιάρος έφτιαξε μια χορταστική κρεατότουρτα Χανίων στους “Κου Κου”. Δείτε τη συνταγή: Υλικά Για τη ζύμη 300 γρ. ζωμό από το κρέας 120 γρ. ελαιόλαδο 18 γρ. μαγιά ξερή 5 γρ. ζάχα...