
Βασίλης Καλλίδης: Η συνταγή του για κορμό με βατόμουρα
Κορμό σοκολάτας με βελούδινη σαντιγί και βατόμουρα έφτιαξε ο Βασίλης Καλλίδης στο “Πρωινό”. Και ιδού τα υλικά του: Η εκτέλεση στο βίντεο που ακολουθεί:
Κορμό σοκολάτας με βελούδινη σαντιγί και βατόμουρα έφτιαξε ο Βασίλης Καλλίδης στο “Πρωινό”. Και ιδού τα υλικά του: Η εκτέλεση στο βίντεο που ακολουθεί:
Η Μαρία Εκμεκτσίογλου έφτιαξε αυθεντικό κιουνεφέ στο πλατό του “Ευτυχείτε”. Το τυρένιο σιροπιαστό γλυκό με άρωμα Ανατολής έχει απλά υλικά. Υλικά ½ κιλό φύλλο κανταΐφι 300 γρ. μοτσαρέλα 150...
Ένα “κλασικό” μουσακά έφτιαξε ο σεφ Βασίλης Καλλίδης στην εκπομπή “Πρωινό”, μοιράζοντας με τους τηλεθεατές ένα μυστικό για να μην γίνει “βαρύ” το φαγητό. Ειδικότερα...
Στην πρεμιέρα της εκπομπής “Πρωινό” ο μάγειρας Βασίλης Καλλίδης επέλεξε να φτιάξει ένα από τα πλέον αγαπημένα πιάτα της ελληνικής κουζίνας, κεφτεδάκια με πατάτες τηγανητές. Φυσικά, ο Βασίλ...
O Λάμπρος Βακιάρος πλέον ζητά από το κοινό του να του πει τι θέλουν να μαγειρέψει και αυτό ήταν γεμιστά! Έτσι παρουσίασε τα παραδοσιακά γεμιστά όπως τα φτιάχνει εκείνος “Στη Φωλιά των Κου Κου...
Η εβδομάδα τελειώνει και ο Λάμπρος Βακιάρος είπε να ετοιμάσει μία τούρτα με μπισκότα για να υποδεχτούμε με τον γλυκύτερο τρόπο το Σαββατοκύριακο. Ο σεφ φόρεσε την ποδιά του στην κουζίνα της εκπομπής &...
Ένα ελαφρύ και δροσερό γλυκό για να αξιοποιήσετε το πεπόνι έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος στους “Κου Κου” ΥΛΙΚΑ Για 4 άτομα 20 γρ. μικρά φύλλα ζελατίνης 400 γρ. πεπόνι (καθαρισμένο) & 400 ...
Πρεμιέρα στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» έκανε και ο Λάμπρος Βακιάρος με μία πολύ χορταστική και ιδιαίτερη συνταγή. Ο σεφ έφτιαξε μοσχαρίσιο γιουβέτσι σε μελωμένες ψητές μελιτζάνες κ...
Ένα πολύ γευστικό και ελληνικό φαγητό έφτιαξε ως τελευταία πρόταση στο “Καλοκαίρι #not” ο Γιώργος Πορφύρης. Έκανε μοσχάρι με χόρτα και αυγολέμονο με σκόρδο. Δείτε τα υλικά: Και ιδού και ...
Μια νόστιμη συνταγή για να αξιοποιήσετε το κοπανάκι (μπούτι) του κοτόπουλου έδειξε ο Γιώργος Πορφύρης στο “Καλοκαίρι #not”. Με μυζήθρα και λαχανικά στον φούρνο μας προτείνει και ιδού πώς τ...
Μία από τις τελευταίες του συνταγές παρουσίασε ο σεφ του «Καλοκαίρι #not», Γιώργος Πορφύρης, καθώς αυτή είναι η εβδομάδα που θα ολοκληρωθεί η εκπομπή. Ο σεφ ετοίμασε μπισκοτογλυκό με σοκολάτα και κόκκ...
Ένα ελαφρύ πιάτο, κοτόπουλο με σελινόρυζο, πρότεινε για τη σημερινή μέρα ο Γιώργος Πορφύρης στην εκπομπή “Καλοκαίρι#not”. Ο σεφ έδειξε έναν τρόπο για το πώς να “δέσουμε” τη σά...
Άπαντες παρόντες στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» με την επιστροφή και του Παύλου Σταματόπουλου από τις διακοπές, με τον παρουσιαστή να είναι η σειρά του να μαγειρέψει μαζί με τον σεφ Γιώργο Πορφύρη. Η σ...
Όρεξη για παραδοσιακό γλυκό είχαν στην κουζίνα του Open, εκεί όπου ο Γιώργος Πορφύρης αποφάσισε να παρουσιάσει συνταγή για γαλατόπιτα. Ο σεφ της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» τη συνόδευσε με μαρμελάδα φρά...
Τα πιο σουτζουκάκια #not έφτιαξε ο Γιώργος Πορφύρης. Τα ανατρεπτικά σουτζουκάκια είναι κιμά κοτόπουλου και η σάλτσα ντομάτας είναι αραιωμένη με γιαούρτι. Αυτά είναι τα υλικά: Δείτε την εκτέλεση:
Μια νοστιμότατη και αρωματική συνταγή για χοιρινό έδειξε ο Γιώργος Πορφύρης. Έφτιαξε χοιρινό με κρέμα λεμονιού και πουρέ πατάτας. Δείτε την εκτέλεση της συνταγής:
O Γιώργος Πορφύρης έφτιαξε το ιδανικό πιάτο για ένα καλοκαιρινό τραπέζι: μπριζόλες με ψητά λαχανικά. Και μας έδειξε τον τρόπο να τις προετοιμάσουμε και να τις ψήσουμε τέλεια. Ποιο είναι το μυστικό; Σύ...
Ο Γιώργος Πορφύρης έφτιαξε μια υπέροχη τούρτα με λουκουμάδες και παγωτό και εμείς θα κάναμε τα πάντα για ένα κομμάτι! Οι συντελεστές της εκπομπής “Καλοκαίρι #not“ δεν σταμάτησαν να γεύοντ...
Μια διαφορετική γιορτινή συνταγή έκανε ο Γιώργος Πορφύρης στο “Καλοκαίρι #not”. Έφτιαξε κόκκορα κρασάτο με μια παραλλαγή. Αυτά είναι τα υλικά που χρησιμοποίησε: Δείτε την εκτέλεση της συ...
Μία ακόμα εύκολη και βολική συνταγή είχε να προτείνει ο Γιώργος Πορφύρης στο τηλεοπτικό κοινό του «Καλοκαίρι #not». Ο σεφ παρουσίασε κοτόπουλο με ρύζι τυλιγμένο σε τορτίγια, ιδανικό και υγιεινό γεύμα ...
Ακόμα ένα κλασσικό φαγητό επέλεξε να μαγειρέψει σήμερα ο Γιώργος Πορφύρης, ο οποίος παρουσίασε συνταγή για σπετσοφάι, με μερικές… αλλαγές. Ο σεφ «έριξε» τα λιπαρά και τις δυνατές γεύσεις στη συνταγή γ...
Ένα διαφορετικό αλλά εξίσου λαχταριστό cheesecake έφτιαξε ο Γιώργος Πορφύρης στο “Kαλοκαίρι #not”. Για βάση έβαλε πουράκια και η κρέμα είναι με ζαχαρούχο γάλα και πραλίνα. Δείτε τις κάρτες...
Μια απόλυτα καλοκαιρινή μακαρονάδα με φαρφάλες έφτιαξε ο Γιώργος Πορφύρης στο “Καλοκαίρι #not”. Έφτιαξε μία σάλτσα με φρέσκα ντοματίνια και βασιλικό και πασπάλισε με μπόλικη παρμεζάνα για ...
Αν θέλετε κάτι διαφορετικό από το κλασσικό ρύζι και τα μπιφτέκια, ο Γιώργος Πορφύρης, ο σεφ της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» έχει μια πρόταση! Μπιφτέκια γαλοπούλας στο τηγάνι, με λευκή σάλτσα από χαμηλών...
Μετά το χθεσινό μπέργκερ, ο Γιώργος Πορφύρης παρουσίασε ένα πιάτο υγιεινό, ξεχωριστό και γρήγορο, μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη, συνταγή η οποία έγινε η αγαπημένη της παρουσιάστριας.
Ο σεφ της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» μας άνοιξε την όρεξη με το λαχταριστό μπέργκερ με κοτόπουλο και σάλτσα από μουστάρδα και μέλι. Ο Γιώργος Πορφύρης μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο μαγείρεψαν για το τ...
Ο Γιώργος Πορφύρης μαγείρεψε στην εκπομπή του Open, Καλοκαίρι#not ένα σουφλέ ζυμαρικών με μπεσαμέλ, με υλικά που έχεις σίγουρα στο ψυγείο σου. Ο σεφ περιέγραψε τη συνταγή ως “έξυπνη, νόστιμη και...
Γλυκό είχε σήμερα το μενού του σεφ της εκπομπής «Καλοκαίρι #not», Γιώργου Πορφύρη, ο οποίος παρουσίασε μια εύκολη συνταγή τιραμισού. Ένα «τιραμισού #not» λοιπόν για την παρέα της Κατερίνας Ζαρίφη και ...
Μια διαφορετική προσέγγιση στα κλασσικά ντολμαδάκια παρουσίασε σήμερα ο σεφ της εκπομπής «Καλοκαίρι #not». Ο Γιώργος Πορφύρης διαφοροποίησε λίγο την παραδοσιακή συνταγή και επέλεξε να τυλίξει τα αμπελ...
Χοιρινό με μάραθο επέλεξε να μαγειρέψει σήμερα στην Κατερίνα Ζαρίφη, τον Πάυλο Σταματόπουλο και τον Ηλία Γκότση, ο σεφ Γιώργος Πορφύρης. Μια συνταγή καλοκαιρινή και κατάλληλη για το μεσημεριανό μας γε...